EjendomsWatch

NCC finder ny direktør i egne rækker

Tidligere kundechef og erhvervsmægler bliver ny mand i spidsen for udlejning af erhvervsejendomme hos entreprenørkoncernen.

Ulrik Gram Meiner er pr. 1. oktober 2017 udnævnt til direktør for forretningsområdet Udlejning i NCC Property Development i Danmark. Han indtræder i forretningsområdets Management Team og har fremadrettet ansvaret for udlejning af ejendomsprojekter i hele landet, lyder det i en pressemeddelelsen.

NCC Property Development udvikler erhvervsejendomme til kontor-, detail- og logistikformål, hvor der er planer om at vækst.

"Jeg ser frem til at videreudvikle forretningen i samarbejde med mine engagerede kollegaer og samarbejdspartnere – og ikke mindst til fortsat at levere bæredygtige og fremtidssikrede lejemål til vores kunder," siger Ulrik Gram Meiner i meddelelsen.

Ulrik Gram Meiner er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og har været ansat i NCC som kundechef siden 2015. Inden da har han blandt andet været partner hos Accunia Fondsmæglerselskab, erhvervsmægler hos Deas og ejendomsmægler hos Danbolig i Holte.

NCC oplever vigende ordreindgang

Ny topchef skal løfte entreprenørkoncern op over radaren

NCC får boligopgave i Aalborg

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Seneste Navne og tal

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier