EjendomsWatch

Ejendomsportal lancerer kontorsatsning

Ejendomstorvet.dk går i luften med nyt digitalt værktøj, der skal hjælpe virksomheder i jagten på kontorer på forskellige søgeportaler.

Simon Birch Skou, adm. direktør for Ejendomstorvet.dk.

Ejendomstorvet.dk sender et nyt digitalt værktøj, "Kontormatch", på markedet. Det er et gratis redskab, der skal hjælpe med at skabe overblik over udbuddet af kontorlokaler, lyder beskrivelsen i en pressemeddelelse.

Kontormatch.dk er gået i luften mandag d. 9. oktober.

"Vi arbejder med et komplekst marked med mange søgeportaler, og her vil vi gerne hjælpe virksomheder med at overskue udbuddet af ledige kontorlokaler og spare dem værdifuld tid på søgning. Kontormatch er en gratis service, der ikke er set før på erhvervsportal markedet, og skal dermed være med til at forstærke vores markedsleder-position," siger Simon Birch Skou, adm. direktør for Ejendomstorvet.dk, i meddelelsen.

På Kontormatch kan en virksomhed matche sit nuværende kontor med udbuddet på Ejendomstorvet.dk. Værktøjet giver virksomheder mulighed for at vælge forskellige parametre at sammenligne efter — eksempelvis størrelse, pris og beliggenhed. Virksomheden vil herefter blive præsenteret for de bedste matches til de opstillede behov og ønsker.

Ejendomstorvet.dk er ejet af landets erhvervsmæglere og dermed et søstersite til Boligsiden.dk. Ejendomstorvet.dk har hver måned 115.000 besøg og indeholder aktuelt 3800 kontorlokaler rundt om i Danmark.

Ejendomsportal formidler erhvervslejemål for et tocifret milliardbeløb

CBRE: Stærkt marked for udlejning er på vej yderligere op

Hovedstaden oplever stigende efterspørgsel på kontorlokaler

Forsiden lige nu

Niam-topchef: Vi ser muligheder i provinsen som andre investorer overser

Svenske Niam gjorde sig i år bemærket ved at overtage fynske HD Ejendomme med en portefølje på over fire mia. kr. EjendomsWatch har mødt topchefen, der ser Danmark som favoritland, og som fortæller, hvad det kræver at investere i provinsen. Samtidig mener han, at investorer som Blackstone har mangler og forudser et marked i forandring.

Seneste Navne og tal

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier