En del af
ANNONCE

Byggesocietetet skifter ud i bestyrelsen

Talerøret for bygge- og ejendomsbranchen giver de almene boliger et lidt større islæt i sin bestyrelse.

EJW Tony Christrup Byggesocietetets landsmoede 2016.jpg
Tony Christrup er uændret landsformand for Byggesocietetet, men i bestyrelsen er der sket en udskiftning. | Foto: PR

Byggesocietetet, det 80 år gamle talerør for bygge- og ejendomsbranchen, har på sit landsmøde i Aarhus torsdag skiftet ud i sin bestyrelse, oplyser foreningen.

Formand er uændret direktør i Arkitektgruppen Tony Christrup, men som menigt bestyrelsesmedlem er indtrådt Line Røtting Dornan, direktør i Kuben Byg, fremgår det.

Kuben Byg fokuserer især på billige almene boliger.

Line Røtting Dornan afløser advokat Rikke Hoffensetz Andresen, der som omtalt af EjendomsWatch i sidste måned netop er skiftet fra Bech-Bruun til Kammeradvokaten.

De to næstformand er uændret Hans-Bo Hyldig fra FB Gruppen samt advokat Anne Henriksen.

"Byggesocietetet vil i den kommende periode fortsætte arbejdet med at skabe bedre rammer for byggeriet i Danmark og understøtte netværk samt udveksling og formidling af viden i bygge- og ejendomsbranchen. Da Byggesocietetet blev stiftet tilbage i 1937 var branchen en ganske anden, og det var svært at skaffe opgaver nok. Derfor så man en klar fordel i at stå sammen både for at bedre branchens vilkår og for at hjælpe hinanden på tværs af faggrupper – det vi i dag kalder netværk," lyder det i meddelelsen.

Byggesocietetet har 1500 medlemmer fordelt på ni lokalområder, 12 fagudvalg og 22 netværksgrupper.

Erfarne ejendomsprofiler forlader advokatfirmaet Bech-Bruun

Byggesocietetet bifalder lempede krav til boligstørrelser i København

Byggebossens opråb: Udnyt de digitale muligheder

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch gratis
Mest læste Navne og tal

Rigmand sælger sit gods til milliardærfamilie

løndal.jpg

Efter 20 år som ejer har erhvervsmanden Lars Kolind solgt sit gods til sin nabo, der er blandt Danmarks rigeste. Naboen har dog tænkt sig at sælge den videre så hurtigt som muligt, oplyser mægler, der kender ejendommen særdeles godt.

Hotelfamilie gennem 35 år vil tage chancer i jagten på vækst

EJW Soren Brochner-Mortensen.jpg

Det familieejede Brøchner Hotels har store planer for kædens videre udvikling. EjendomsWatch har mødt ejer Søren Brøchner-Mortensen til en snak om fremtiden — og om historien, der byder på forliste planer under finanskrisen, uenigheder, der skilte kæden i to, og investorer, der flittigt banker på hoteldøren for at købe.

André Scharf er ny adm. direktør i Danica Ejendomme

EJW Andre Scharff Danica Ejendomme CEO.jpg

Hidtidig driftsdirektør André Scharf tager over efter Peter Mering, som på grund af helbredsproblemer stopper som adm. direktør. Han fortsætter dog på nedsat tid i selskabet, oplyser investeringsdirektøren i Danica Pension til EjendomsWatch og melder om stor tiltro til en ny arbejdsfordeling i ledelsen. (Opdateret)

Forsiden lige nu

Heimstaden efter milliardhandel: Vi er en pålidelig køber

EDW Magnus Nordholm Heimstaden.jpg

Over 1500 boligejendomme uden for København er svenske Heimstadens seneste offensiv i Danmark. Direktør uddyber over for EjendomsWatch milliardhandlen, som er indgået med amerikansk kapitalforvalter, der har dansk partner ombord. Salgsprovenuet forventes geninvesteret.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EDW Københavns Ejendomme Alectia København Skyline.jpg

To ejendomshandler i milliardklassen — og interviews med folkene omkring — var blandt tilbuddene til abonnenter på EjendomsWatch i den forløbne uge, hvor Danmark uden for København for alvor oplevede en øget investorinteresse. Og så bøjede politikerne i København sig for folkestemningen omkring boliger i Ørestad.

By & Havn venter tilbagegang i resultatet i år

Kramer.jpg

By & Havn med Jens Kramer Mikkelsen i spidsen venter et 2017-resultat langt under 2016, viser halvårsregnskabet. Finansieringen af en kommende tunnel ved Københavns Nordhavn sætter sine spor i tallene.