En del af
ANNONCE

FB Gruppen opruster med salgschef

Udviklerkoncernen henter salgschef hos konkurrent til nyoprettet stiilling. Her skal hun arbejde med at øge tilfredsheden blandt købere af FB Gruppens projektboliger.

EDW Ann Beth Senger FB Gruppen.jpg
Ann-Beth Senger, salgschef hos FB Gruppen. | Foto: PR

FB Gruppen har ansat Ann-Beth Senger som salgschef i en ny stilling hos projekt- og ejendomsudviklerkoncernen, fremgår det af en pressemeddelelse. Ann-Beth Senger kommer fra fem år i en lignende stilling som salgschef hos Bonava, der tidligere hed NCC Bolig.

"Med sin mangeårige erfaring med koordinering af salgsprocessen og evne til at skabe høj kundetilfredshed bliver Ann-Beth en central figur i det team, der skal bidrage til at styrke vores positive brand inden for kvalitetsbyggeri," siger Hans-Bo Hyldig, adm. direktør hos FB Gruppen, i meddelelsen.

Ifølge FB Gruppen skal den nye salgschef samarbejde med ejendomsmæglere om at gøre købet selskabets projektboliger mere overskueligt for kunderne.

"Jeg kan bruge min erfaring fra mine tidligere ansættelser. Her har jeg været med til at bygge en salgsorganisation op helt fra bunden samt være købernes røde tråd i processen fra underskrift af købsaftalen til køb af boligen," siger Ann-Beth Senger i pressemeddelelsen.

Hun har tidligere været salgschef for Becker & Nielsen samt Schaumann Development.

FB Gruppen lander rekordregnskab

Gefion Group henter direktør hos Bonava

MT Højgaard henter direktør hos Bonava

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch gratis
Mest læste Navne og tal

Rigmand sælger sit gods til milliardærfamilie

løndal.jpg

Efter 20 år som ejer har erhvervsmanden Lars Kolind solgt sit gods til sin nabo, der er blandt Danmarks rigeste. Naboen har dog tænkt sig at sælge den videre så hurtigt som muligt, oplyser mægler, der kender ejendommen særdeles godt.

Hotelfamilie gennem 35 år vil tage chancer i jagten på vækst

EJW Soren Brochner-Mortensen.jpg

Det familieejede Brøchner Hotels har store planer for kædens videre udvikling. EjendomsWatch har mødt ejer Søren Brøchner-Mortensen til en snak om fremtiden — og om historien, der byder på forliste planer under finanskrisen, uenigheder, der skilte kæden i to, og investorer, der flittigt banker på hoteldøren for at købe.

André Scharf er ny adm. direktør i Danica Ejendomme

EJW Andre Scharff Danica Ejendomme CEO.jpg

Hidtidig driftsdirektør André Scharf tager over efter Peter Mering, som på grund af helbredsproblemer stopper som adm. direktør. Han fortsætter dog på nedsat tid i selskabet, oplyser investeringsdirektøren i Danica Pension til EjendomsWatch og melder om stor tiltro til en ny arbejdsfordeling i ledelsen. (Opdateret)

Forsiden lige nu

Heimstaden efter milliardhandel: Vi er en pålidelig køber

EDW Magnus Nordholm Heimstaden.jpg

Over 1500 boligejendomme uden for København er svenske Heimstadens seneste offensiv i Danmark. Direktør uddyber over for EjendomsWatch milliardhandlen, som er indgået med amerikansk kapitalforvalter, der har dansk partner ombord. Salgsprovenuet forventes geninvesteret.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EDW Københavns Ejendomme Alectia København Skyline.jpg

To ejendomshandler i milliardklassen — og interviews med folkene omkring — var blandt tilbuddene til abonnenter på EjendomsWatch i den forløbne uge, hvor Danmark uden for København for alvor oplevede en øget investorinteresse. Og så bøjede politikerne i København sig for folkestemningen omkring boliger i Ørestad.

By & Havn venter tilbagegang i resultatet i år

Kramer.jpg

By & Havn med Jens Kramer Mikkelsen i spidsen venter et 2017-resultat langt under 2016, viser halvårsregnskabet. Finansieringen af en kommende tunnel ved Københavns Nordhavn sætter sine spor i tallene.