En del af
ANNONCE

Projektudvikler får PFA-direktør i bestyrelsen

Ekstraordinær generalforsamling i TK Development skal sende direktør i PFA Ejendomme og direktør i Realdania ind i selskabets bestyrelse.

EJW Michael Bruhn PFA Ejendomme.jpg
Foto: PR

Michael Bruhn, ejendomsdirektør i pensionsselskabet PFA, vil fra september være at finde i bestyrelsen hos den børsnoterede projektudvikler TK Development. Sammen med Realdanias filantropidirektør Anne Skovbro planlægges han valgt på en ekstraordinær generalforsamling, meddeler TK Development.

Generalforsamlingen indkaldes, da bestyrelsesmedlem og storaktionær Kim Haugstrup Mikkelsen har ønsket at udtræde og selskabet i forvejen er på udkig efter kvindelige emner til bestyrelsen, fremgår det.

Bestyrelsens næstformand er Henrik Heideby, tidligere topchef i netop PFA.

PFA bygger hotel i Nordsjælland

PFA Ejendomme køber for 850 mio. kr. kontorer i Aarhus

Datea fortsætter vigtig kundeaftale med PFA  

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch gratis
Mest læste Navne og tal

Rigmand sælger sit gods til milliardærfamilie

løndal.jpg

Efter 20 år som ejer har erhvervsmanden Lars Kolind solgt sit gods til sin nabo, der er blandt Danmarks rigeste. Naboen har dog tænkt sig at sælge den videre så hurtigt som muligt, oplyser mægler, der kender ejendommen særdeles godt.

Hotelfamilie gennem 35 år vil tage chancer i jagten på vækst

EJW Soren Brochner-Mortensen.jpg

Det familieejede Brøchner Hotels har store planer for kædens videre udvikling. EjendomsWatch har mødt ejer Søren Brøchner-Mortensen til en snak om fremtiden — og om historien, der byder på forliste planer under finanskrisen, uenigheder, der skilte kæden i to, og investorer, der flittigt banker på hoteldøren for at købe.

André Scharf er ny adm. direktør i Danica Ejendomme

EJW Andre Scharff Danica Ejendomme CEO.jpg

Hidtidig driftsdirektør André Scharf tager over efter Peter Mering, som på grund af helbredsproblemer stopper som adm. direktør. Han fortsætter dog på nedsat tid i selskabet, oplyser investeringsdirektøren i Danica Pension til EjendomsWatch og melder om stor tiltro til en ny arbejdsfordeling i ledelsen. (Opdateret)

Forsiden lige nu

Heimstaden efter milliardhandel: Vi er en pålidelig køber

EDW Magnus Nordholm Heimstaden.jpg

Over 1500 boligejendomme uden for København er svenske Heimstadens seneste offensiv i Danmark. Direktør uddyber over for EjendomsWatch milliardhandlen, som er indgået med amerikansk kapitalforvalter, der har dansk partner ombord. Salgsprovenuet forventes geninvesteret.

Blackstone fortsætter opkøbsoffensiv i Danmark

EJW Strandgade 50 Blackstone.jpg

Den internationale kapitalforvalter med ejendomsaktiver for over 600 mia. kr. har inden for få dage sikret sig flere centralt beliggende investeringsejendomme i København. Familie og børsselskab sælger.

By & Havn venter tilbagegang i resultatet i år

Kramer.jpg

By & Havn med Jens Kramer Mikkelsen i spidsen venter et 2017-resultat langt under 2016, viser halvårsregnskabet. Finansieringen af en kommende tunnel ved Københavns Nordhavn sætter sine spor i tallene.