En del af
ANNONCE

Colliers udvider direktionen

Hidtidig marketing- og kommunikationschef træder et trin op i hierakiet. Det er behov for flere kræfter i jagten på vækst, lyder det fra driftsdirektør hos erhvervsmægleren.

EDW Lisbeth Kempel Colliers.jpg
Lisbeth Kempel, marketingdirektør hos Colliers International. | Foto: PR

Lisbeth Kempel er udnævnt til marketingdirektør hos Colliers International, skriver erhvervsmægleren i en pressemeddelelse. Hun har i forvejen været hos Colliers i godt to år i en stilling som marketing- og kommunikationschef.

"Vi har nogle ambitiøse vækstmål, der kræver stærke kompetencer i ledelsen. Lisbeth har siden sin ansættelse demonstreret høj faglighed og skabt resultater, så jeg er ikke i tvivl om, at hun er et stærkt supplement til den øvrige ledelse" siger Peter Lassen, dritsdirektør hos Colliers, i meddelelsen.

Foruden at have ansvar for marketingstrategi og ledelse af marketingafdelingen skal Lisbeth Kempel i sin nye rolle bidrage til udvikling af virksomhedens overordnede strategi.

"Jeg glæder mig meget til de nye udfordringer, hvor jeg kommer til at fortsætte med digitalisering og professionalisering af Colliers markedsføring, men også kommer til at arbejde med virksomhedens forretningsstrategi," siger Lisbeth Kempel i meddelelsen.

Lisbeth Kempel er uddannet HD i afsætningsøkonomi fra Handelshøjskolen i Aarhus, hvorfra hun også har en Executive Master i strategisk virksomhedskommunikation.

Colliers henter finansprofil hos EY

Colliers hyrer Deloitte-konsulent som ny erhvervsmægler

Colliers: Hovedstadsområdet fortsætter dominansen på ejendomsmarkedet

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch gratis
Mest læste Navne og tal

Hotelfamilie gennem 35 år vil tage chancer i jagten på vækst

EJW Soren Brochner-Mortensen.jpg

Det familieejede Brøchner Hotels har store planer for kædens videre udvikling. EjendomsWatch har mødt ejer Søren Brøchner-Mortensen til en snak om fremtiden — og om historien, der byder på forliste planer under finanskrisen, uenigheder, der skilte kæden i to, og investorer, der flittigt banker på hoteldøren for at købe.

André Scharf er ny adm. direktør i Danica Ejendomme

EJW Andre Scharff Danica Ejendomme CEO.jpg

Hidtidig driftsdirektør André Scharf tager over efter Peter Mering, som på grund af helbredsproblemer stopper som adm. direktør. Han fortsætter dog på nedsat tid i selskabet, oplyser investeringsdirektøren i Danica Pension til EjendomsWatch og melder om stor tiltro til en ny arbejdsfordeling i ledelsen. (Opdateret)

Forsiden lige nu

Hjælpeorganisationer har ejendomme for over en halv milliard

EJW Nikolaj Plads 15 København K Kirkens Korshær.jpg

Tre af landets største sociale hjælpeorganisationer ejer tilsammen danske ejendomme for over 500 mio. kr. Kirkens Korshær har netop udvidet porteføljen i Svendborg, og flere byer er på vej, siger organisationen, som hellere vil eje end leje – og som med seneste opkøb må acceptere forbud mod dans og druk.

NCC melder om skuffende ordreindgang i Danmark

EDW Byggeplads NCC.jpg

Den svenske entreprenør NCC har ikke haft held med at få danske og finske projekter i hus som ventet, og det påvirker overskuddet. Projekt i Norge koster trecifret millionnedskriving.