En del af
ANNONCE

Arkitektfirma gafler ny partner hos konkurrent

Partnerkredsen hos KHR Architecture udgøres fremover af seks mand.

EJW ADO Arena Bergen KHR Arkitekter.jpg
ADO Arena Bergen er blandt de opgaver, som KHR Architects har været involveret i. | Foto: PR

KHR Architecture med hovedsæde i København har ansat hidtidig kreativ direktør hos arkitektfirmaet White Morten Vedelsbøl som associeret partner, meddeler virksomheden, der beskæftiger 65 ansatte.

"Vi har det seneste år oplevet en vækst på 20 pct. i omsætningen, og vi kan forvente, at den stiger yderligere. Derfor ønsker vi at udvide vores partnerkreds, samtidig med, at vi sikrer et glidende generationsskifte i den kreative ledelse," lyder det i meddelelsen fra adm. direktør Lars Kragh.

KHR Architecture — der indtil november bar navnet KHR Arkitekter — fordoblede i 2016 driftsresultatet til 3,9 mio. kr. ud af et bruttoresultat, der blev løftet med 20 pct. til 38,3 mio. kr.

Som led i Morten Vedelsbøls tiltræden indgår seniorpartner Jan Søndergaard ikke længere i den kreative ledelse, men vil fokusere på sin rolle som mentor, fremgår det.

Som omtalt af EjendomsWatch tilbage i september er virksomheden involveret i et juridisk efterspil efter et milliardprojekt i Norge.

Dansk arkitektfirma dømt til at betale erstatning i norsk milliardprojekt

I regnskabet nedtones alvoren. Selskabet nøjes med at nævne, at det er part "i nogle sager angående nogle projekter," og at man ikke forventer udgifter udover, hvad der allerede er afskrevet og kan dækkes via forsikringer.

Partnerkredsen i KHR Architecture udgøres af seniorpartnerne Jan Søndergaard, Henrik Danielsen og Mikkel Beedholm samt af de associerede partnere Janina Zerbe, Palle Bo Rasmussen og Morten Vedelsbøl, fremgår det.

Kuben Management henter juridisk chefrådgiver i Dansk Byggeri

Partner forlader JJW Arkitekter

Projektudvikler napper chef hos KAB  

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch gratis
Mest læste Navne og tal

Niras opruster på byggerådgivning

EDW Mads Søndergaard Niras.jpg

Ingeniørvirksomheden udnævner fire projektdirektører og to ekspertisechefer inden for byggeri. Efter fusion tidligere på året går Niras efter at vokse yderligere i Skandinavien, siger koncerndirektør om beslutningen.

Rigmand sælger sit gods til milliardærfamilie

løndal.jpg

Efter 20 år som ejer har erhvervsmanden Lars Kolind solgt sit gods til sin nabo, der er blandt Danmarks rigeste. Naboen har dog tænkt sig at sælge den videre så hurtigt som muligt, oplyser mægler, der kender ejendommen særdeles godt.

Hotelfamilie gennem 35 år vil tage chancer i jagten på vækst

EJW Soren Brochner-Mortensen.jpg

Det familieejede Brøchner Hotels har store planer for kædens videre udvikling. EjendomsWatch har mødt ejer Søren Brøchner-Mortensen til en snak om fremtiden — og om historien, der byder på forliste planer under finanskrisen, uenigheder, der skilte kæden i to, og investorer, der flittigt banker på hoteldøren for at købe.

Forsiden lige nu

Kapitalforvalter tager usædvanlig stor risiko med DSB-køb

EDW Kalvebod Brygge 32 Genesta DSB.jpg

Genesta erhverver kontorejendom på Kalvebod Brygge for 520 mio. kr. og forventer at optimere den for yderligere et trecifret millionbeløb, selvom der er flere ubekendte i købet. Investeringsdirektør hos udbyderen af ejendomsfonde forklarer til EjendomsWatch, hvorfor han alligevel har været ivrig efter at få fingrene i bygningen.