EjendomsWatch

Ny planchef i København fra 1. juni

Konstitueret planchef overtager chefstolen permanent, oplyser Københavns Kommune.

Københavns Kommune får fra 1. juni ny planchef i skikkelse af Kenneth Horst Hansen, oplyser kommunen.

Dermed fortsætter han i den stilling, som han overtog midlertidigt fra 1. april, da hans forgænger, Ingvar Sejr Hansen, skiftede til Frederiksberg Kommune.

"Vi får med Kenneth Horst Hansen en yderst velkvalificeret planchef, der jo allerede er godt inde i arbejdet. Jeg er sikker på, at han med sit speciale i byudvikling vil være en yderst positiv kraft i forhold til at sikre, at København trods kraftig befolkningstilvækst i disse år stadig bliver ved med at være en af verdens bedste byer at bo og arbejde i," siger Peter Stensgaard Mørch, adm. direktør i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune, i meddelelsen.

Kenneth Horst Hansen er 31 år, uddannet cand.scient.soc. fra Roskilde Universitet i geografi og byplanlægning.

"Byudvikling er efter min mening noget af det mest spændende, man kan arbejde med. Og jeg ved jo, at jeg kommer til arbejde sammen med nogle virkelig dygtige medarbejdere, der ligesom jeg brænder for København," lyder det i meddelelsen fra Kenneth Horst Hansen.

Københavns Kommune får konstitueret planchef

Københavns Kommune mister sin planchef

Ny byplanchef i Odense Kommune

 

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Stort fynsk advokatfirma sprængt

Advokaterne i Fyns næststørste advokatfirma er blevet alvorligt uenige med hinanden. Derfor har en tredjedel af medarbejderne forladt firmaet og er gået over til konkurrent. Firmaet beholder fast ejendom som kerneforretning, siger bestyrelsesformand.

Seneste Navne og tal

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier