EjendomsWatch

Rambøll henter direktør i Verdensbanken

Ingeniørrådgiveren Rambøll ansætter ny direktør med international erfaring. Senest tre år i USA for Verdensbanken.

Jens Chr. Helbech Hede.

Det er en mand med international erfaring, som Rambøll henter ind på direktørpost. Jens Chr. Helbech Hede er ansat som direktør for internationale projekter i virksomheden og skal stå i spidsen for virksomhedens 130 mand store division for internationale projekter. Divisionen står bag infrastrukturprojekter i både Danmark og udlandet, fremgår det af en pressemeddelelse.

Jens Chr. Helbech Hede har de seneste tre år arbejdet for Verdensbanken i Washington med udvikling og implementering af infrastrukturprojekter- og programmer hovedsageligt i Sydøstasien og Kina, står der videre.

"Vi ser store muligheder på det internationale marked for transport- og infrastrukturprojekter. De internationale projekter kræver ledere med et internationalt mindset og stærke interkulturelle kompetencer. Med en lang udlandskarriere i ryggen er Jens Chr. Helbech Hede det helt rette match til at speede op for Rambølls internationale vækst inden for blandt andet broer, tunneller, havne og lufthavne, hvor vi oplever en stigende efterspørgsel fra kunder internationalt. Han er en leder og holdspiller, som vil hjælpe Rambøll med at gå ind i en ny international vækstfase," siger Søren Brøndum, adm. direktør for transport i Rambøll Danmark.

Som ny direktør for divisionen skal han bygge bro til globale transport- og infrastrukturkunder på de internationale markeder og derigennem sikre international vækst, står der videre. Han har desuden været 16 år i Rambøll tidligere, hvor han blandt andet var afdelingsleder for vejafdelingen.

Blandt de projekter, som divisionen for internationale projekter står bag, tæller Fehmerntunnellen, Nordhavnstunnellen, Nordhavnsvej samt af international karakter en ny lufthavn og havn i Manila samt et broprojekt ved navn The Queensferry Crossing i Skotland.

Forsiden lige nu

Pensionskasser står klar med milliarder til infrastruktur

De danske pensionsselskaber har store planer for investeringer i infrastrukturprojekter, hvor milliarderne sidder løst, hvis det rigtige projekt skulle dukke op. Men midlerne i de forskellige pensionskasser er forskellige, viser en rundspørge, som FinansWatch og EnergiWatch har foretaget blandt nogle af de største pengetanke i pensionsbranchen.

Sadolin & Albæk: Risikoen for en ejendomsboble er ikke-eksisterende

Udviklingen på ejendomsmarkedet har mange ligheder med tiden før finanskrisen — alligevel er der på afgørende vis forskel, siger Sadolin & Albæks adm. direktør. Den fortsatte optimisme på markedet fører til mere spekulativt byggeri, påpeges det hos konkurrenten CBRE.

Her er borgmestrene på plads

Hvem bliver borgmester de næste fire år? Det spørgsmål er allerede besvaret i en lang række kommuner efter tirsdagens kommunal- og regionsrådsvalg.

Seneste Navne og tal

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier