En del af
ANNONCE

Rambøll henter direktør i Verdensbanken

Ingeniørrådgiveren Rambøll ansætter ny direktør med international erfaring. Senest tre år i USA for Verdensbanken.

EDW Jens Chr. Helbech Hede Ramboell.jpg
Jens Chr. Helbech Hede. | Foto: PR

Det er en mand med international erfaring, som Rambøll henter ind på direktørpost. Jens Chr. Helbech Hede er ansat som direktør for internationale projekter i virksomheden og skal stå i spidsen for virksomhedens 130 mand store division for internationale projekter. Divisionen står bag infrastrukturprojekter i både Danmark og udlandet, fremgår det af en pressemeddelelse.

Jens Chr. Helbech Hede har de seneste tre år arbejdet for Verdensbanken i Washington med udvikling og implementering af infrastrukturprojekter- og programmer hovedsageligt i Sydøstasien og Kina, står der videre.

"Vi ser store muligheder på det internationale marked for transport- og infrastrukturprojekter. De internationale projekter kræver ledere med et internationalt mindset og stærke interkulturelle kompetencer. Med en lang udlandskarriere i ryggen er Jens Chr. Helbech Hede det helt rette match til at speede op for Rambølls internationale vækst inden for blandt andet broer, tunneller, havne og lufthavne, hvor vi oplever en stigende efterspørgsel fra kunder internationalt. Han er en leder og holdspiller, som vil hjælpe Rambøll med at gå ind i en ny international vækstfase," siger Søren Brøndum, adm. direktør for transport i Rambøll Danmark.

Som ny direktør for divisionen skal han bygge bro til globale transport- og infrastrukturkunder på de internationale markeder og derigennem sikre international vækst, står der videre. Han har desuden været 16 år i Rambøll tidligere, hvor han blandt andet var afdelingsleder for vejafdelingen.

Blandt de projekter, som divisionen for internationale projekter står bag, tæller Fehmerntunnellen, Nordhavnstunnellen, Nordhavnsvej samt af international karakter en ny lufthavn og havn i Manila samt et broprojekt ved navn The Queensferry Crossing i Skotland.

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch gratis
Mest læste Navne og tal

Hotelfamilie gennem 35 år vil tage chancer i jagten på vækst

EJW Soren Brochner-Mortensen.jpg

Det familieejede Brøchner Hotels har store planer for kædens videre udvikling. EjendomsWatch har mødt ejer Søren Brøchner-Mortensen til en snak om fremtiden — og om historien, der byder på forliste planer under finanskrisen, uenigheder, der skilte kæden i to, og investorer, der flittigt banker på hoteldøren for at købe.

André Scharf er ny adm. direktør i Danica Ejendomme

EJW Andre Scharff Danica Ejendomme CEO.jpg

Hidtidig driftsdirektør André Scharf tager over efter Peter Mering, som på grund af helbredsproblemer stopper som adm. direktør. Han fortsætter dog på nedsat tid i selskabet, oplyser investeringsdirektøren i Danica Pension til EjendomsWatch og melder om stor tiltro til en ny arbejdsfordeling i ledelsen. (Opdateret)

Rigmand sælger sit gods til milliardærfamilie

løndal.jpg

Efter 20 år som ejer har erhvervsmanden Lars Kolind solgt sit gods til sin nabo, der er blandt Danmarks rigeste. Naboen har dog tænkt sig at sælge den videre så hurtigt som muligt, oplyser mægler, der kender ejendommen særdeles godt.

Forsiden lige nu

Erhvervsmægler i millionsatsning på udlejning via big data

EJW Kirstine Sand Sadolin Albaek.jpg

Sadolin & Albæk vil være i top-tre inden for udlejning af ejendomme. Tidligere ATP-direktør skal rulle ny satsning i gang, hvor omdrejningspunktet er big data, blandt andet med præcise analyser af målgrupper og bevægelsesmønstre på tværs af kommunegrænser.

A. Enggaard bygger hotel og boliger i Aalborg sammen med PKA

EDW A Enggaard PKA Godsbanen Aalborg hotel boliger.jpg

Projektet afslutter udviklingen af de tidligere godsbanearealer, som Asger Enggaard over for EjendomsWatch kalder en fuldendt bydel. Hos PKA forklarer ejendomschef Nikolaj Stampe, at man har sikret sig en plan B, hvis hoteldriften i ejendommen skulle ophøre.