ANNONCE

Ny talknuser hos Colliers International

Erhvervsmægleren opruster med ny analysemedarbejder.

Cand.polit. Joseph Alberti, 31 år, er ansat som analysemedarbejder i erhvervsmæglerfirmaet Colliers International, meddeler selskabet.

Joseph Alberti er uddannet fra Københavns Universitet, hvor han dimitterede i 2014.

I sin studietid har han haft fokus på ejendomsmarkedet og beskæftiget sig med temaer som forventningsdannelsen på det danske boliginvesteringsmarked.

En del af studietiden foregik på Amsterdams Universitet, Faculty of Economics and Business.

Joseph Alberti får arbejdsplads i København og skal blandt andet stå for udarbejdelse af Colliers' mange analyser af erhvervsejendomsmarkedet.

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch gratis
Mest læste Navne og tal

Rigmand sælger sit gods til milliardærfamilie

løndal.jpg

Efter 20 år som ejer har erhvervsmanden Lars Kolind solgt sit gods til sin nabo, der er blandt Danmarks rigeste. Naboen har dog tænkt sig at sælge den videre så hurtigt som muligt, oplyser mægler, der kender ejendommen særdeles godt.

Forsiden lige nu

Formuerådgiveren der lod sig lokke

EJW Claus Hommelhoff.jpg

Han ejer måske ikke det halve af Aarhus. Men det er ikke meget galt. Alligevel påstår han, at han ikke har anden agenda med sine ejendomsinvesteringer end at lave nogle gode handler. Han er investor. Ikke ejendomsudvikler. I dette portræt forsøger EjendomsWatch at se verden og især Aarhus gennem Claus Hommelhoffs øjne — og at gennemskue, om der ikke alligevel gemmer sig en vision bag byggeriet.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EJW Postgrunden fra banesiden.jpg

Nedenfor bringer EjendomsWatch et overblik over de bedste historier i den forløbne uge, hvor Danicas milliardprojekt Posten tæt ved Københavns Hovedbanegård kom et vigtigt skridt nærmere.

Test din Ejendoms-IQ

EDW Ejendomme Bygninger Torv København.jpg

Har du fulgt ordentligt med i ejendomsbranchen i den seneste uge? Prøv vores nye quiz og vind et Apple Watch.