EjendomsWatch

Ny talknuser hos Colliers International

Erhvervsmægleren opruster med ny analysemedarbejder.

Cand.polit. Joseph Alberti, 31 år, er ansat som analysemedarbejder i erhvervsmæglerfirmaet Colliers International, meddeler selskabet.

Joseph Alberti er uddannet fra Københavns Universitet, hvor han dimitterede i 2014.

I sin studietid har han haft fokus på ejendomsmarkedet og beskæftiget sig med temaer som forventningsdannelsen på det danske boliginvesteringsmarked.

En del af studietiden foregik på Amsterdams Universitet, Faculty of Economics and Business.

Joseph Alberti får arbejdsplads i København og skal blandt andet stå for udarbejdelse af Colliers' mange analyser af erhvervsejendomsmarkedet.

Forsiden lige nu

Kapitalfond indleder dansk offensiv – køber storcenter med 75 butikker

Verdens største kapitalforvalter, Blackrock, er tilbage på det danske ejendomsmarked med en trecifret millioninvestering. Den markerer startskuddet til en opkøbsoffensiv, der vil blive yderligere synlig de kommende måneder, siger nordisk direktør i et interview med EjendomsWatch. Dansk partner med branchefolk ombord har været rådgiver.

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Seneste Navne og tal

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier