EjendomsWatch

Rambøll henter digitale kompetencer til koncernledelsen

Fra nytår opretter ingeniørkoncernen en ny direktørstilling, der skal skubbe på udviklingen inden for digitalisering og innovation. Den nye direktør har erfaring fra telebranchen og olie- og gasindustrien.

Hilde Tonne skal fra 1. januar 2018 drive digitalisering og innovation i Rambøll-koncernen, når hun tiltræder en nyoprettet stilling som Group Chief Innovation Officer. Det skriver Rambøll i en pressemeddelelse.

"Vi ønsker at være i front på den digitale udvikling, og det betyder, at vi som virksomhed også må udvikle os. Hilde er en meget erfaren leder med en bred international karriere fra brancher, der har været præget af hastig digital forandring. Hun er en stærk profil til at drive digitalisering og innovation i Rambøll," siger koncernchef Jens-Peter Saul i meddelelsen.

Hilde Tonne kommer fra otte år i koncernledelsen hos Telenor. Inden da var hun i Norsk Hydros nu hedengangne olie- og gasdivision.

Hilde Tonne har tidligere haft flere bestyrelsesposter i norske virksomheder og er i dag bestyrelsesmedlem i Danske Bank og bestyrelsesformand for Hafslund AS, et norsk energi- og infrastrukturselskab.

Rambøll finder ny HR-direktør hos Accenture

Medie: Erstatningskrav på vej til Rambøll

Rådgiverfusion varsler næste opkøb

Forsiden lige nu

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

Pensionsselskabet er på vej til at indfri sit mål om en boligportefølje på fire mia. kr. Over for EjendomsWatch sætter PFA-direktør nu et nyt mål og løfter samtidig sløret for de provinsbyer, PFA vil foretage de næste boliginvesteringer, hvoraf de første er lige på trapperne.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer nedenfor en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor især Aarhus, men også Odense tiltrak sig opmærksomhed, og hvor splittelsen i den almene boligkæmpe Lejerbo nåede nye højder.

"Afgørende for succes er nem adgang til internationale kunder"

JULESERIE: Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Jeppe Schønfeld, adm. direktør hos erhvervsmægleren Colliers International Danmark.

Seneste Navne og tal

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier