EjendomsWatch

Newsec Datea mister udlejningschef til Deas

Udlejning af kontor-, butiks- og lagerlejemål bliver opgaven for ny medarbejder med titel af erhvervschef.

53-årige Peer Arvid Jensen er tiltrådt som senior-erhvervschef hos ejendomsforvalteren Deas, oplyser selskabet.

Hans primære fokus bliver effektiv udlejning af kontor-, butiks- og lagerlejemål på vegne af Deas’ kunder. Han skal ligeledes sikre, at Deas leverer den bedste service og kontinuerligt tilbyder løsninger, der matcher kundernes behov inden for udlejning af erhvervslejemål, fremgår det.

Peer Arvid Jensen er uddannet statsaut. ejendomsmægler og valuar og har lang erfaring fra ejendomsbranchen, senest som udlejningschef i Newsec Datea, oplyser Deas.

Deas fornyer forvaltningsaftale med Lærernes Pension

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Deas-topchef undsiger artikel om budgetafvigelse

Deas-direktør skifter til projektudvikler

Forsiden lige nu

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

Pensionsselskabet er på vej til at indfri sit mål om en boligportefølje på fire mia. kr. Over for EjendomsWatch sætter PFA-direktør nu et nyt mål og løfter samtidig sløret for de provinsbyer, PFA vil foretage de næste boliginvesteringer, hvoraf de første er lige på trapperne.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer nedenfor en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor især Aarhus, men også Odense tiltrak sig opmærksomhed, og hvor splittelsen i den almene boligkæmpe Lejerbo nåede nye højder.

"Afgørende for succes er nem adgang til internationale kunder"

JULESERIE: Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Jeppe Schønfeld, adm. direktør hos erhvervsmægleren Colliers International Danmark.

Seneste Navne og tal

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier