EjendomsWatch

Ejendomstorvet.dk indgår samarbejde med mediehus

Ejendomstorvet.dk vil bruge det strategiske samarbejde til at udbygge Ejendomstorvet.dk's position som landets største portal for erhvervslokaler, lyder det fra den adm. direktør.

Berlingske Media og Ejendomstorvet.dk etablerer et strategisk samarbejde, skriver portalen for erhvervslokaler i en pressemeddelelse.

"Med partnerskabet styrker Ejendomstorvet.dk og Berlingske Media hinanden i det, som vi hver især gør bedst. Ejendomstorvet.dk får adgang til bred eksponering på tværs af platformene i en af landets største medievirksomheder. Det betyder, at Ejendomstorvet.dk som markedsleder bliver markant mere synlig og skaffer mere relevant trafik til vores medlemmer og annoncører i fremtiden," siger Simon Birch Skou, adm. direktør for Ejendomstorvet.dk, i meddelelsen.

De forskellige nyhedssider eller platforme under Berlingske Media har samlet over 3,2 mio. brugere. Målet med samarbejdet er, at det tal kan løftes via samarbejdet.

"Markedet for erhvervslejemål og investeringsejendomme er meget nichepræget, og det giver ofte for eksempel erhvervsmæglere og ejendomsselskaber store udfordringer med at ramme de potentielle lejere og investorer helt præcist med annoncer, men nu kan vi tilbyde en langt mere målrettet annoncering," siger Kenneth Madsen, salgsdirektør i Berlingske Media, i meddelelsen.

Berlingske Media udgiver blandt andet Berlingske, BT, Metroxpress og Weekendavisen med tilhørende nyhedssider online.

Dataene hos Ejendomstorvet.dk kommer fra næsten alle landets erhvervsmæglere samt en række pensionskasser, ejendomsselskaber og ejendomsadministratorer. I 2016 formidlede Ejendomstorvet.dk salg og lejeaftaler for en værdi af næsten 12 mia. kr.

Ejendomsportal lancerer kontorsatsning

Ejendomsportal formidler erhvervslejemål for et tocifret milliardbeløb

Københavns kontormarked opsuger statens udflytninger

Forsiden lige nu

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

Pensionsselskabet er på vej til at indfri sit mål om en boligportefølje på fire mia. kr. Over for EjendomsWatch sætter PFA-direktør nu et nyt mål og løfter samtidig sløret for de provinsbyer, PFA vil foretage de næste boliginvesteringer, hvoraf de første er lige på trapperne.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer nedenfor en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor især Aarhus, men også Odense tiltrak sig opmærksomhed, og hvor splittelsen i den almene boligkæmpe Lejerbo nåede nye højder.

"Afgørende for succes er nem adgang til internationale kunder"

JULESERIE: Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Jeppe Schønfeld, adm. direktør hos erhvervsmægleren Colliers International Danmark.

Seneste Navne og tal

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier