EjendomsWatch

Ny direktør i spidsen for 850 kommunale ejendomme

Københavns Ejendomme og Indkøb ansætter tidligere KL-direktør og kontorchef i Finansministeriet.

48-årige Mikala Kreiser er ansat som ny ejendomsdirektør i Københavns Ejendomme og Indkøb, hvor hun får ansvaret for 850 ejendomme og et indkøb for mere end 6 mia. kr. om året, oplyser Københavns Kommune.

Hun kommer fra en stilling som adm. direktør i kursusvirksomheden ITK og er desuden tidligere direktør i Høje-Taastrup Kommune og har desuden været direktør i KL og kontorchef i Arbejdsmarkedsstyrelsen og Finansministeriet.

"Jeg glæder mig rigtig meget til sammen med chefer og medarbejdere - og Københavns Kommunes forvaltninger - at fortsætte det spændende og ambitiøse arbejde med at drive og udvikle de fysiske rammer for kommunens aktiviteter. Også indkøbssamarbejdet ser jeg meget frem til. Der er allerede høstet mange gevinster på indkøbsområdet, og den indsats ser jeg frem til at være med til at fortsætte for at bidrage til det økonomiske råderum for udviklingen af velfærden for københavnerne," lyder det fra Mikala Kreiser i meddelelsen.

Hun bliver samtidig en del af koncerndirektionen i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune, fremgår det.

Ny planchef i København: Højhuse er en del af byen

Forsiden lige nu

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

Pensionsselskabet er på vej til at indfri sit mål om en boligportefølje på fire mia. kr. Over for EjendomsWatch sætter PFA-direktør nu et nyt mål og løfter samtidig sløret for de provinsbyer, PFA vil foretage de næste boliginvesteringer, hvoraf de første er lige på trapperne.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer nedenfor en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor især Aarhus, men også Odense tiltrak sig opmærksomhed, og hvor splittelsen i den almene boligkæmpe Lejerbo nåede nye højder.

"Afgørende for succes er nem adgang til internationale kunder"

JULESERIE: Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Jeppe Schønfeld, adm. direktør hos erhvervsmægleren Colliers International Danmark.

Seneste Navne og tal

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier