EjendomsWatch

Byggesocietetets sekretariatschef stopper omgående

Interesseorganisationen skal have ny person i spidsen, efter Bent Outzen er fratrådt med øjeblikkelig varsel. Det sker på trods af øget medlemstal og stigende aktivitetsniveau.

Tony Christrup, landsformand for Byggesocietetet, skal nu på jagt efter en ny sekretariatschef.

Byggesocietetets sekretariatschef Bent Outzen fratræder efter gensidig aftale med landsbestyrelsen sin stilling med øjeblikkelig virkning. Det skriver interesseorganisationen inden for bygge- og ejendomsbranchen i et nyhedsbrev til sine medlemmer.

"Vi vil gerne benytte muligheden for at takke Bent Outzen for et godt samarbejde om udviklingen af Byggesocietetet, som blandt andet har budt på øget medlemstal og stigende aktivitetsniveau," lyder det i nyhedsbrevet.

Kommunikationschef Louise Møller er indtil videre konstitueret sekretariatschef, ligesom sekretariatet fortsat varetager de løbende opgaver.

EjendomsWatch har forsøgt at få en kommentar fra Tony Christrup, landsformand for Byggesocietet. Han var tirsdag kl. 10.40 ikke vendt tilbage.

Forsiden lige nu

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

Pensionsselskabet er på vej til at indfri sit mål om en boligportefølje på fire mia. kr. Over for EjendomsWatch sætter PFA-direktør nu et nyt mål og løfter samtidig sløret for de provinsbyer, PFA vil foretage de næste boliginvesteringer, hvoraf de første er lige på trapperne.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer nedenfor en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor især Aarhus, men også Odense tiltrak sig opmærksomhed, og hvor splittelsen i den almene boligkæmpe Lejerbo nåede nye højder.

"Afgørende for succes er nem adgang til internationale kunder"

JULESERIE: Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Jeppe Schønfeld, adm. direktør hos erhvervsmægleren Colliers International Danmark.

Seneste Navne og tal

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier