EjendomsWatch

Tidligere DSB-topchef træder ind i bestyrelsen hos Newsec Datea

Han skal hjælpe med at implementere den nuværende vækststrategi, lyder begrundelsen fra ny ejer.

Den tidligere A.P. Møller-Mærsk- og DSB-direktør Jesper Lok bliver nyt medlem af Newsec Datea. Det skriver ejendomsadministrationsselskabet i en pressemeddelelse.

"Vi glæder os over at byde Jesper velkommen i bestyrelsen. Vi er overbevist om, at han vil bidrage til at føre Newsec Datea videre ad den vej, vi allerede er trådt ind på for at blive den foretrukne virksomhed for kunder, der søger full service-løsninger. Jesper kommer med en meget relevant baggrund og har en imponerende erfaring med at lede komplekse forandringsprocesser," siger Björn Lindeborg, chef for Newsec Property Asset Management, i meddelelsen.

Udover bestyrelsesposten i Newsec Property Asset Management sidder Jesper Lok blandt andet i bestyrelsen for Danish Crown, hvor han er næstformand, samt dagligvarekoncernen Dagrofa, hvor han er formand.

Jesper Lok er shippinguddannet i A.P. Møller - Mærsk, hvor han blandt andet var landechef i Pakistan og Nigeria, inden han blev adm. direktør i rederiet Svitzer. Derefter var han adm. direktør i DSB i knap tre år frem til december 2014.

Frem til 2016 bestred han i en kort periode stillingen som koncerndirektør i Falck. I dag er Jesper Lok adm. direktør i rengøringskoncernen Allianceplus.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Dades-topchef: "Vemodigt at sælge Datea"

Forsiden lige nu

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

Pensionsselskabet er på vej til at indfri sit mål om en boligportefølje på fire mia. kr. Over for EjendomsWatch sætter PFA-direktør nu et nyt mål og løfter samtidig sløret for de provinsbyer, PFA vil foretage de næste boliginvesteringer, hvoraf de første er lige på trapperne.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer nedenfor en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor især Aarhus, men også Odense tiltrak sig opmærksomhed, og hvor splittelsen i den almene boligkæmpe Lejerbo nåede nye højder.

"Afgørende for succes er nem adgang til internationale kunder"

JULESERIE: Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Jeppe Schønfeld, adm. direktør hos erhvervsmægleren Colliers International Danmark.

Seneste Navne og tal

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier