EjendomsWatch

Navne og tal

Ny ATP-chef hentes i Finanstilsynet

Jan Parner, der blandt andet har udtalt sig kritisk over for pensionskassernes investeringer i ejendomme, har efter næsten ti år valgt at forlade sit job som vicedirektør i Finanstilsynet. Over for FinansWatch uddyber han baggrunden for sit skifte til en chefstilling i ATP.

Ejendomsselskab mister topchefen

Den adm. direktør i familieejede Kongeegen siger farvel og afløses af direktør med finansiel baggrund. Et helt udramatisk skifte, siger ejer til EjendomsWatch — på nippet til at kunne igangsætte et større kontorprojekt.

Formuepleje går ind i ejendomsbranchen

Kapitalforvalterens kunder vil fremover kunne investere i boligejendomme. Det sker via ny fond, som får direktør og advisory board med erfaring fra branchen.

OBH Gruppen hyrer ny projektchef

Tidligere partner og tegnestuechef hos arkitektfirma skriver også bygherrerådgiver på sit nye visitkort hos den rådgivende ingeniørvirksomhed.

Opsving fylder fabrikslokaler i Østjylland

Tomgangen i østjyske lagerbygninger og fabrikshaller er på det laveste niveau i mere end otte år, viser nye tal. Opsvinget og nethandel driver udviklingen, lyder det fra erhvervsmægler.

Analytiker: Hotelboom kan give bagslag

Der er masser af nye hoteller på vej, og det kan føre til overkapacitet og lavere priser. En brancheanalytiker er bekymret, mens branchen vurderer, at flere værelser er nødvendige.

Direktør i Bygningsstyrelsen fyret

Som følge af dårlig byggestyring af byggeri for Københavns Universitet fratræder direktør Gyrithe Saltorp. Ansvaret for statslige anlægsprojekter inden for byggeri overflyttes midlertidigt til Vejdirektoratet. (Opdateret)

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier