En del af
ANNONCE
EJW Andre Scharff Danica Ejendomme CEO.jpg

André Scharf er ny adm. direktør i Danica Ejendomme

Hidtidig driftsdirektør André Scharf tager over efter Peter Mering, som på grund af helbredsproblemer stopper som adm. direktør. Han fortsætter dog på nedsat tid i selskabet, oplyser investeringsdirektøren i Danica Pension til EjendomsWatch og melder om stor tiltro til en ny arbejdsfordeling i ledelsen. (Opdateret)

EJW Soren Brochner-Mortensen.jpg

Hotelfamilie gennem 35 år vil tage chancer i jagten på vækst

Det familieejede Brøchner Hotels har store planer for kædens videre udvikling. EjendomsWatch har mødt ejer Søren Brøchner-Mortensen til en snak om fremtiden — og om historien, der byder på forliste planer under finanskrisen, uenigheder, der skilte kæden i to, og investorer, der flittigt banker på hoteldøren for at købe.

EDW Brabrand Boligforening Skovgårdsparken Astridsvej 7 boligblok.jpg

Boligkøen vokser i Aarhus

Hos byens boligforeninger er ventetiden godt syv år. 50.000 står på venteliste, og samtidig bliver køen længere og længere.

Jannick Nytoft-version1

Ny direktør i Ejendomsforeningen vil skrue op for lobbyindsatsen

Efter at have medvirket til at skabe politisk lydhørhed for kapitalfonde og business angels i Danmark skal Jannick Nytoft forsøge at gentage manøvren som ny direktør i Ejendomsforeningen Danmark, siger han til EjendomsWatch på dagen, hvor udnævnelsen blev annonceret. Formand glæder sig.

EJW Grafer KUN TIL BRUG OM CBRE.jpg

CBRE: Stærkt marked for udlejning er på vej yderligere op

Kraftige fald i antallet af kontorer i København, der står tomme, gavner lejeniveauerne, som kan forventes at stige yderligere, forudser erhvervsmægleren CBRE. Nybyggeri vil ikke matche den aktuelle efterspørgsel og kan føre til spekulativt nybyggeri, lyder det i ny analyse.

EJW Jes Rovsing Aberdeen.jpg

Ny Aberdeen-chef: "Jeg skal kickstarte transaktioner"

Som ny ansvarlig for køb og salg af investeringsejendomme skal man ud i marken, foretage en masse transaktioner og fortælle den "gode" historie om det nye Aberdeen Standard Investments, fortæller Jes Rovsing til EjendomsWatch.

Jens Erik Christensen

Tidligere Codan-chef mister endnu en bestyrelsespost

Ejendomsselskabet Prime Office siger farvel til næstformanden for bestyrelsen, der tidligere i dag også forlod bestyrelsen i Vestjysk Bank. Et potentielt ansvar for en konkurs har fået bestyrelsesposter på stribe til at ryge.

EDW Joakim Frimodig Capman.jpg

Capman har ny topchef på plads

Den finske kapitalforvalter med danske ejendomme finder ny adm. direktør i egne rækker. Han melder store vækstambitioner ud fra første færd.

EDW Ann Beth Senger FB Gruppen.jpg

FB Gruppen opruster med salgschef

Udviklerkoncernen henter salgschef hos konkurrent til nyoprettet stiilling. Her skal hun arbejde med at øge tilfredsheden blandt købere af FB Gruppens projektboliger.