En del af
ANNONCE
EDW Byggeplads Murer 3.jpg

Pensionsmilliarder skaber 18.000 nye job i byggeriet

Milliardinvesteringerne fra pensionskasserne har været med til at sikre beskæftigelse til tusindvis af bygningsarbejdere. De institutionelle investorer investeringer i ejendomme er kommet tættere på murerskeen, siger professor.

Villum Christensen Liberal Alliance.jpg

Flere industriejendomme står tomme på Sjælland

Udviklingen er stik modsat end i resten af landet, viser ny opgørelse. De utidssvarende fabrikker kan ikke rives ned af kommunerne, hvis ejeren ikke vil være med til det, lyder det fra ærgerlig kommunal- og folketingspolitiker.

EJW Aalborg luftfoto.jpg

Nordjylland oplever dyk i tomgangen for erhvervslokaler

Der er færre ledige erhvervslokaler i Nordjylland, viser tal fra Ejendomstorvet.dk. Særligt Aalborg som studieby trækker udviklingen, der dog stadig byder på en høj tomgang på butikslokaler i forhold til resten af landet. Mægler spår stigende lejeniveau.

EDW Pandox first hotel.jpg

Alternative ejendomsinvesteringer vinder frem på det danske marked

En stor del af omsætningen på det danske ejendomsmarked i første halvår kom fra alternative investeringer som logistik- og hotelejendomme, viser markedsrapport. Afkastet på sidstnævnte ejendomstype kan snart ikke komme meget længere ned, lyder det fra erhvervsmægleren bag rapporten.

EDW Mikkel Søby Home Erhverv Helsingør Hillerød.jpg

Ejendomstorvet udpeger ny bestyrelsesformand

Nordsjællandsk Home Erhverv-mægler sætter sig for bordenden hos portalen for erhvervslokaler. Han afløser tidligere EDC Erhverv Poul Erik Bech-topchef, der har forladt branchen.

Morten-Hemmingsen.jpg

Fratrådt Pensam-direktør skifter til AP Pension

Pensams investeringsdirektør, der overraskende sagde op i maj, har nu fundet sig et nyt job i AP Pension. Stillingen giver mig muligheden for at finde tilbage til, hvad der virkelig interesserer mig, forklarer han til FinansWatch.

EDW Pandox first hotel.jpg

Rådgiver: Nordiske hoteller er i høj kurs

Hoteller er blevet mainstream som ejendomsinvestering, lyder det fra Pangea Property Partners. Det afspejler sig omvendt også i et øget udbud af hotelværelser i hele Norden.

EJW EDC Erhverv Poul Erik Bech Køge.jpg

Mæglerkæde opruster i Køge

EDC Erhverv Poul Erik Bech ansætter ny lokal finansmand i Køge for at stå klar til udviklingen af byen, hvor højhastighedstog og motorvej skal lokke virksomheder til.

EDW Karen Mosbech Freja Ejendomme.jpg

Freja Ejendomme rykker rundt i toppen

Statens ejendomsselskab spreder ledelsen ud på flere hænder og gør samtidig klar til at udvide organisationen. Målet er at få flere ejendomme til salg, lyder det fra topchef.