ANNONCE
EJW EDC Erhverv Poul Erik Bech Køge.jpg

Mæglerkæde opruster i Køge

EDC Erhverv Poul Erik Bech ansætter ny lokal finansmand i Køge for at stå klar til udviklingen af byen, hvor højhastighedstog og motorvej skal lokke virksomheder til.

EDW Karen Mosbech Freja Ejendomme.jpg

Freja Ejendomme rykker rundt i toppen

Statens ejendomsselskab spreder ledelsen ud på flere hænder og gør samtidig klar til at udvide organisationen. Målet er at få flere ejendomme til salg, lyder det fra topchef.

EJW Kenneth Horst Hansen planchef Kbh Kommune.jpg

Ny byplan-sherif i København: Højhuse er en del af byen

København skal lytte til de projektudviklere og investorer, der er med til at skabe fundamentet for byens vækst, siger den nye byplanchef i Københavns Kommune. I et interview med EjendomsWatch slår han samtidig fast, at kravet om flere almene boliger ikke er til forhandling.

EJW Niels Schiander Colliers.jpg

Colliers henter finansprofil hos EY

Ny mand i spidsen for teamet, der tager sig af corporate finance, afspejler stigende behov for rådgivning omkring kapitalfremskaffelse, siger Colliers-direktør.

EJW Bettina_Lange_280417_020.jpg

Castellum henter ny landechef hos Deas

Ejendomsinvestoren Castellum udpeger ny chef for den danske del af forretningen. Bettina Lange, der kommer fra Deas, skal tage over fra Thomas Wenzell Olesen, som stoppede ved udgangen af marts måned.

EJW Poul Erik Bech PR.jpg

Poul Erik Bech finder ny frontfigur i egne rækker

Den hidtidige stilling som adm. direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech genbesættes ikke. Ny frontfigur findes blandt virksomhedens partnere, hvor en udvidelse er på vej, siger grundlægger Poul Erik Bech til EjendomsWatch i forbindelse med årsregnskabet.

Niels Jacobsen4.jpg

Ny Jeudan-formand: Ingen paladsrevolution i vente

Efter at have skiftet direktørstolen ud med bestyrelsespost i koncernen hos Jeudans største aktionær sætter Niels Jacobsen sig nu for bordenden hos det børsnoterede ejendomsselskab, hvor han før var næstformand. Over for EjendomsWatch kalder han det en naturlig opgave. Nyvalgt bestyrelsesmedlem bliver næstformand.