EjendomsWatch

Lego-familie investerer i hotel til 200 mio. kr.

Nyt hotel med 142 værelser nær Legoland i Billund skal stå klar i 2019.

Et nyt Lego-tematiseret slotshotel til 200 mio. kr. slår dørene op i 2019, oplyser Legoland, der er ejet af britiske Merlin Entertainment Group og Lego-familien Kirk Kristiansen.

Med inspiration fra legetøjsudgaven af et Lego-slot og udsmykket med over 900 modeller, tager det nye hotel ferieoplevelsen i Legoland til et helt nyt niveau, lyder det.

"Med det nye hotel kommer vi til at overgå alt, hvad vi tidligere har skabt i Legoland. Når børnene kører herfra, vil de ikke være i tvivl om, at de har boet på et ægte slot, fyldt til randen med eventyrstemning og Lego-magi," siger Christian Woller, direktør i Legoland, i en pressemeddelese.

Det nye hotel skal opfylde en stigende efterspørgsel på overnatning i forbindelse med et besøg i Legoland, og der er tale om parkens største investering til dato.

De 142 værelser er fordelt på to bygninger med to etager og rummer 710 sengepladser og en restaurantkapacitet på 300 personer.

Lego-pengetanks samarbejde med boligforening får grønt lys

Nyt outlet-center i Billund nærmer sig et projekt i milliardklassen

Nyt Lego-oplevelseshus åbner i Billund til september

Lego-pengetank fortsætter sin vækst i ejendomme

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier