En del af
ANNONCE

Capman opruster med to investeringschefer

Kontorerne i København og Stockholm styrkes med to personer med tilsammen 30 års erfaring inden for ejendomme og kapitalforvaltning.

EJW Jacob Gade Capman.jpg
Jacob Gade er ny investeringchef hos Capman i København. | Foto: PR

Kapitalforvalteren Capman, der har ansvar for godt 12 mia. kr. i ejendomsaktiver, sætter flere kræfter ind i sit investeringsteam, hvor kontorerne i Stockholm og København forstærkes med nye investeringschefer.

I Stockholm er ansat Erik Visteus, der kommer fra en chefstilling hos mægleren JLL og med en fortid i NCC og HSH Nordbank. Han bibringer i alt 17 års erfaring fra ejendomsområdet, oplyser Capman, der er børsnoteret i Helsinki.

I København er som omtalt af EjendomsWatch i september ansat Jacob Gade, der kommer fra Skanska og i alt har 13 års erfaring med kapitalforvaltning, projektledelse og -udvikling.

"Vi ekspanderer kontoret, så vi kan kigge på flere ting, og der er tid til mere, når der er flere folk om det. Nu har vi dedikerede folk i Danmark, og det giver mig troen på, at vi kan investere lidt flere penge i Danmark, end vi gjorde sidste gang," sagde Torsten Bjerregaard, seniorpartner i Capman, da EjendomsWatch talte med ham i september i forbindelse med de afsluttende kapitaltilsagn til en ny nordisk fond på over tre mia. kr.

Capman Real Estate består af en team på i alt 30 personer i Helsinki, Stockholm og København, fremgår det.

Capman tager hul på ny milliardfond