EjendomsWatch

Filantropisk forening vil tidligt ind i projekter for at sikre en sund økonomi

Når et projekt skal have penge, vil Realdania gerne være med tidligt i projektfasen for at sikre, at projektet er økonomisk bæredygtigt, siger filantropidirektør.

Realdanias filantropidirektør, Anne Skovbro.

Realdania bestræber sig på at gå tidligt ind i et projekt, når den filantropiske investeringsforening har besluttet at give penge. Det fortæller filantropidirektør Anne Skovbro i et længere interview med Børsen.

"Vi har absolut ingen interesse i at støtte et projekt, der ikke er økonomisk bæredygtigt. Derfor involverer vi os ofte allerede i projektfasen. Vi har her i landet rigtig mange glade optimister, og det er fint, men der kan også være en tendens til at være lidt for optimistisk, når man skal ud og søge penge til et givent projekt," siger hun om de mange ildsjæle, der sender ansøgninger til foreningen.

Realdania har siden år 2000 uddelt 17,2 mia. kr. i filantropiske bidrag, og overfor Børsen erkender Anne Skovbro, at foreningen bakser med et elitært image. Derfor ser hun gerne, at foreningen bliver "endnu mere" folkelig i fremtiden ved at støtte flere forskelligartede projekter.

Realdanias resultat trodser turbulens

Realdania vil bygge ældreboliger med PKA og udvikler

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier