EjendomsWatch

Nordsjællandsk hotel vil udvide med 55 nye værelser

Hotel Marienlyst, som kapitalforvalteren Artha netop er blevet medejer af, skal udvides med en fløj i seks etager.

55 ekstra værelser er på vej til hotel Marienlyst i Helsingør, der ellers sidste år kunne åbne en ny fløj med 94 værelser, hvorefter den totale kapacitet kom op på 225 værelser, skriver Frederiksborg Amts Avis.

"Med det nuværende potentiale og den udvikling, vi er inde i, kan vi se, at de nuværende 225 værelser ikke er nok," siger Ken Torpe Christoffersen, bestyrelsesformand i Strand- og Badehotel Marienlyst, til avisen.

Udvidelsen kommer til at bestå af en fløj i seks etager, hvilket dog kræver en ændring i lokalplanen, som Helsingør Kommunes Teknik-, Miljø- og Klimaudvalg skal tage stilling til på et møde tirsdag i næste uge, fremgår det.

Bestyrelsesformanden afviser, at en nylig kapitalindsprøjtning fra Artha Kapitalforvaltning — der gjorde investoren til aktionær med lige under 50 pct. i hotellet — har haft indflydelse på planerne.

Siden 2014 har hotellet været ejet af fynske Borris Tangaa Nielsen.

Artha poster trecifret millionbeløb i nordsjællandsk badehotel

Nyt hotel på vej i Valby — Grønttorvet lokker

Nyt københavnsk hotel i seks etager løber op i mindst en halv milliard kr.

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier