En del af
ANNONCE

Catella venter at bistå med sidste del af Lundbeck-frasalg

Corporate finance-rådgiveren har bistået i forbindelse med frasalget af 33.000 kvm af Lundbecks domicilejendomme og ser frem til, at også resterende 9000 kvm grund med byggeret finder nye ejere.

EJW Catella Jesper Bo Hansen.jpg
Foto: PR

Medicinalkoncernen Lundbeck har endeligt gennemført det salg af 33.000 kvm ejendomme i tilknytning til koncernens hovedkontor i Valby, oplyser Lundbecks rådgiver, Catella, i en pressemeddelelse.

Salget, som blev annonceret i maj, sker til pensionskasserne Jøp og Dip, og i forbindelse med salget lød prisen på 378 mio. kr.

"For at maksimere Lundbecks interesser i frasalget, har vi sikret en langtidslejeaftale med Københavns Kommune og på samme tid fundet stærke og engagerede investorer, som deler vores positive syn på den fremtidige udvikling i Valby, der bl.a. løftes af forbedret infrastruktur ved Ny Ellebjerg Station," siger Jesper Bo Hansen, chef for corporate finance hos Catella, i meddelelsen.

Fokus Asset Management har samarbejdet med Dip og Jøp, og Fokus bliver den fremtidige asset manager for de to pensionskasser, fremgår det.

Hvornår sidste del af Lundbecks aktiver sælges, fremgår ikke, men Jesper Bo Hansen lyder optimistisk:

"Vi ser frem til at finde den rigtige løsning for den tilbageværende byggeret, der er attraktivt placeret på hjørnet af Gammel Køge Landevej og Carl Jacobsens Vej," siger han i meddelelsen.

Pensionskasser køber Lundbeck-ejendomme for 378 mio. kr.