EjendomsWatch

Elf Development tager hul på ny bydel i Lyngby

Sammen med Arkitema Architects står projektudvikleren bag 244 blandede boliger tæt på universitet.

Elf Development bygger 244 boliger i Lyngby nord for København, skriver samarbejdspartneren Arkitema Architects i en pressemeddelelse.

Lyngby-Taarbæk Kommune har solgt grunden til projektudvikleren og givet grønt lys til opførelsen af boligerne i det nye byområde, Trongården, øst for Danmarks Tekniske Universitet og syd for bioteknologivirksomheden Novozymes' kommende forskningscenter. Projektet omfatter blandet bebyggelse huse i op til tre etager, hvor der bliver plads til både familier, par og singler.

"Vi er begejstrede over at have fået muligheden for at præge udviklingen af Lyngby. Vi har vurderet, at Lyngby-Taarbæk Kommune har en særdeles interessant strategi som vidensby, og kombinationen af velfungerende uddannelsesinstitutioner og tiltrækning af større virksomheder gør, at efterspørgslen af nye attraktive boliger er stor. Vi har derfor store forventninger til gennemførslen af boligprojektet på Trongården," siger Ludvig Find, adm. direktør i Elf Development, i meddelelsen.

Bygningerne kommer til at bestå af ca. en tredjedel private udlejningsboliger og to tredjedele ejerboliger. Niras er ingeniør på projektet. Pressemeddelelsen melder ikke noget om projektets startdato eller forventede færdiggørelse.

Lyngby tager stormskridt mod at blive en vaskeægte vidensby

Elf Development springer fra projektudvikling i Helsingør

Arkitektfirma med over 400 ansatte taber penge på norsk satsning

Forsiden lige nu

Pensionskasser står klar med milliarder til infrastruktur

De danske pensionsselskaber har store planer for investeringer i infrastrukturprojekter, hvor milliarderne sidder løst, hvis det rigtige projekt skulle dukke op. Men midlerne i de forskellige pensionskasser er forskellige, viser en rundspørge, som FinansWatch og EnergiWatch har foretaget blandt nogle af de største pengetanke i pensionsbranchen.

Sadolin & Albæk: Risikoen for en ejendomsboble er ikke-eksisterende

Udviklingen på ejendomsmarkedet har mange ligheder med tiden før finanskrisen — alligevel er der på afgørende vis forskel, siger Sadolin & Albæks adm. direktør. Den fortsatte optimisme på markedet fører til mere spekulativt byggeri, påpeges det hos konkurrenten CBRE.

Her er borgmestrene på plads

Hvem bliver borgmester de næste fire år? Det spørgsmål er allerede besvaret i en lang række kommuner efter tirsdagens kommunal- og regionsrådsvalg.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier