EjendomsWatch

Nonnekloster bliver til billige boliger

Efter flere år uden almennyttigt byggeri har byrådet i Næstved godkender fire projekter. De første ventes at stå klar i 2018.

Det tidligere nonnekloster i Næstved er senest blevet brugt som vandrehjem. Nu skal der indrettes almene boliger.

Efter flere års reelt byggestop for kommunalt støttet byggeri, godkender Næstved Byråd i fire projekter med i alt 145 boliger. Næstved Kommune støtter med godt 8 mio. kr., skriver Dagbladet Køge.

Med den kommunale godkendelse kan boligselskaberne fortsætte planlægningen, og i løbet af 2018 bliver de første nye boliger klar indflytning. Der er tale om både store og helt små boliger placeret rundt i den sydvestsjællandske by.

Mest bynært er Boligselskabet Sjællands projekt for Vandrerhjemmet på Præstøvej. Det er planen, at der skal indrettes 22 familieboliger og 11 små billige boliger i det tidligere nonnekloster.

På Sneppevej vil boligselskabet Lejerbo opføre 34 almene boliger i forskellig størrelse. Boligerne skal fordeles i fire klynger, og der er tale om billige boliger. Modellen er Lejerbos såkaldte startbo-koncept. Hovedtanken er, at bygge billigt uden at det ser billigt ud. Den samlede byggepris for de 34 boliger er beregnet til 30 mio. kr.

Boligselskab bygger 41 boliger i Roskilde-forstad

Forsinkede luksuslejligheder i Næstved står klar til oktober

10 boligselskaber går sammen om digitalisering

Forsiden lige nu

Niam-topchef: Vi ser muligheder i provinsen som andre investorer overser

Svenske Niam gjorde sig i år bemærket ved at overtage fynske HD Ejendomme med en portefølje på over fire mia. kr. EjendomsWatch har mødt topchefen, der ser Danmark som favoritland, og som fortæller, hvad det kræver at investere i provinsen. Samtidig mener han, at investorer som Blackstone har mangler og forudser et marked i forandring.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier