EjendomsWatch

1-0 til Dades i vestjysk kamp om detailkunder

I stedet for et helt nyt butikscenter i Holstebro, der blev standset af kirkelige protester, udvides det eksisterende Nørreport Centret, sådan som Dades har ønsket.

Ejendomsinvesteringsselskabet Dades ser ud til at have trukket det længste strå i kampen om butikskunderne i Holstebro og omegn.

Et enigt byråd har således besluttet at udvikle byens Nørreport Centret, der er ejet af Dades, til et regionalt knudepunkt, oplyser Holstebro Kommune.

Dades vil udbygge indkøbscenter i Holstebro

Dermed skrinlægges planerne om et konkurrerende center i Enghaven, efter at Aalborg-entreprenøren A. Enggaard i februar droppede disse planer.

"Det er byrådets opfattelse, at Dades har alle muligheder for at realisere visionerne, fordi investeringsselskabet dels ejer den bygningskapacitet, der skal inddrages, dels har den fornødne kapital, der er hele forudsætningen for udviklingsplanerne. Det at projekterne kan realiseres inden for en forholdsvis kort årrække spiller også en betydelig rolle," siger borgmester H.C. Østerby (S) i en pressemeddelelse.

Over for Dagbladet Holstebro forklarer Mogens Pedersen, centerudvikler bag det planlagte Enghavecenter, at han tog kontakt til Dades, da han pludselig stod med underskrevne lejekontrakter og interesserede butikker, der i stedet kan bidrage til, at en del nye kvadratmeter i Nørreport Centret fyldes op.

Første skridt i en udvidelse er, at en nuværende Rema 1000-butik rykkes ud og giver plads til 10 nye butikker i Nørreport Centret. Senere er der planer om bl.a. biograf med fem sale.

Forsiden lige nu

Niam-topchef: Vi ser muligheder i provinsen som andre investorer overser

Svenske Niam gjorde sig i år bemærket ved at overtage fynske HD Ejendomme med en portefølje på over fire mia. kr. EjendomsWatch har mødt topchefen, der ser Danmark som favoritland, og som fortæller, hvad det kræver at investere i provinsen. Samtidig mener han, at investorer som Blackstone har mangler og forudser et marked i forandring.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier