EjendomsWatch

Nedlagt hospital i Nordsjælland nærmer sig et salg

Esbønderup Sygehus, der har været nedlagt siden 2011, er tæt på et salg til statens ejendomsselskab. Borgmester efterlyser nye boliger i området.

Asylsøgere har det seneste år benyttet det nedlagte Esbønderup Sygehus i Nordsjælland. Nu er et salg til Freja Ejendomme tilsyneladende tæt på.

Statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, kan snart supplere sin ejendomsportefølje af bl.a. gamle rådhuse, politistationer og retsbygninger med endnu en hospitalsbygning i Gribskov Kommune.

Ifølge Frederiksborg Amts Avis er en aftale ved at falde på plads mellem ejeren, Region Hovedstaden, og Freja Ejendomme omkring Esbønderup Sygehus, som har været nedlagt som sygehus siden 2011.

"Det er forventningen, at vi kan opnå en aftale i løbet af et par måneder," siger Søren Helsted, vicedirektør i Center for ejendomme i Region Hovedstaden, til avisen.

Tidligere har det knebet med at finde købet til hospitalet, som de sidste halvandet år har fungeret som asylcenter under Røde Kors.

Borgmester i Gribskov Kommune Kim Valentin (V) siger til Frederiksborg Amts Avis, at han ikke håber, at prisen bliver for høj, og at tiden er moden til, at der nu skal tænkes i boligprojekter i Esbønderup.

Liebhaver-udvikler køber over 25.000 kvm nedlagt sygehus

Tidligere sygehus bliver til ny Aarhus-bydel

Rådgivere udskiftes efter budgetskred på 425 mio. kr.

Freja Ejendomme rykker rundt i toppen

Forsiden lige nu

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier