EjendomsWatch

Pensionsselskab bygger seniorfællesskab i Køge

Pensiondanmark opfører 90 nye seniorboliger på Køge Kyst sammen med Realdania, fremgår det af en pressemeddelelse.

Pensionsselskabet Pensiondanmark vil i samarbejde med foreningen Realdania opføre et bofællesskab med 90 seniorboliger på Køge Kyst, skriver Realdania i en pressemeddelelse.

Prisen på byggeriet fremgår ikke, men størrelsen bliver 6750 kvm med 2400 kvm kælder, og er tegnet af tegnestuen Vandkunsten. Projektet forventes færdigt i efteråret 2019 og til at sørge for det, har man hyret Enemærke & Petersen som entreprenør med Orbicon som rådgivende ingeniør.

Seniorbofællesskaber har vundet frem på det sidste, og i april bragte EjendomsWatch et interview med PKA's ejendomschef Nikolaj Stampe omkring emnet, som pensionskassen investerede 120 mio. kr. i.

Pensionsselskab bygger bofællesskab til ældre for 120 mio. kr.

Tegnestuen Vandkunsten tjener mindre på mere

MT Højgaard-selskab vinder opgave til små 400 mio. kr.

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Stort fynsk advokatfirma sprængt

Advokaterne i Fyns næststørste advokatfirma er blevet alvorligt uenige med hinanden. Derfor har en tredjedel af medarbejderne forladt firmaet og er gået over til konkurrent. Firmaet beholder fast ejendom som kerneforretning, siger bestyrelsesformand.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier