EjendomsWatch

Michelin-kokke rykker ind i Axel Towers i København

De næsten færdige kobbertårne over for Tivoli i København får skybar og restaurant i tre etager i et af tårnene, oplyser ATP Ejendomme. (Opdateret)

(Artikel opdateret 13. juni kl. 14 med yderligere oplysninger.)

En af de nyere fikspunkter i Københavns skyline, Axel Towers, over for Tivolis hovedindgang, får til efteråret restaurant, sky bar og selskabslokaler i et af de karakteristiske kobbertårne.

I en meddelelse fra ATP Ejendomme fremgår det, at det er folkene bag Restaurant Aarø & co, bedre kendt som AOC, der rykker ind i et af tårnene med, hvad parterne ifølge det internetbaserede Magasinet KBH selv betegner som casual-stylish eatery.

Restauranten placeres på 8.-10. etage i tårn D, der vender ud mod Cirkusbygningen og Jernbanegade, hvor gæsterne får egen separat indgang, fremgår det.

Største lejer i Axel Towers er advokatfirmaet Gorissen Federspiel, der tegner sig for to tredjedele af arealet.

Kaffebaren Starbucks og Peter Beier Chokolade er blandt detailhandelslejerne, som udlejeren, ATP Ejendomme, tidligere har annonceret.

Også PFA Pension og Industriens Pension står bag Axel Towers.

Medie: Prestigebyggeri koster pensionskasser stor nedskrivning

Axel Towers får tre nye lejere - 90 pct. er nu udlejet

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Stort fynsk advokatfirma sprængt

Advokaterne i Fyns næststørste advokatfirma er blevet alvorligt uenige med hinanden. Derfor har en tredjedel af medarbejderne forladt firmaet og er gået over til konkurrent. Firmaet beholder fast ejendom som kerneforretning, siger bestyrelsesformand.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier