EjendomsWatch

Dansk Supermarked vil have hurtig dagligvarehandel i forladte Kiwi-butikker

Forladte Kiwi-lokaler i hovedstaden skal laves om til særlig type Føtex-butikker som led i ny satsning.

Dansk Supermarked vil indrette mindre Føtex-butikker i de efterladte lokaler fra den hedengange Kiwi-kædes københavnske placeringer. Det skriver Finans.dk.

Det er de såkaldte Føtex Food-butikker, der skal servicere kunder i hovedstadsområdet. Her er konceptet, at de sælger mad og hverdagsvarer, men i mindre grad pladskrævende og særligt udvalgte ting. Eksempelvis sælger en Føtex Food-butik — typisk — ikke havemøbler, som en normal Føtex kunne gøre.

"Vi er i færd med at vurdere og planlægge, hvad de 81 lejemål skal bruges til. Det er oplagt, at Føtex Food kan overtage nogle af de lukkede Kiwi-butikker —sikkert en håndfuld. Det er nok primært i København, men kan også blive andre steder i landet," siger Mads Hvidtved Grand, kommunikationsdirektør i Dansk Supermarked, til avisen.

Det fremgår, at Føtex Food i forvejen har 14 butikker rundt omkring i landet, hvor ni af disse er placeret i Storkøbenhavn.

Supermarkeder jagter storbykunder i kampen mod discount

Topchef venter 20 nye Føtex Food-butikker i København

Forsiden lige nu

Kapitalfond indleder dansk offensiv – køber storcenter med 75 butikker

Verdens største kapitalforvalter, Blackrock, er tilbage på det danske ejendomsmarked med en trecifret millioninvestering. Den markerer startskuddet til en opkøbsoffensiv, der vil blive yderligere synlig de kommende måneder, siger nordisk direktør i et interview med EjendomsWatch. Dansk partner med branchefolk ombord har været rådgiver.

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier