En del af
ANNONCE

Datea fortsætter vigtig kundeaftale med PFA

I PFA's fremtidige vækst inden for ejendomme bliver det fortsat Datea, som er den foretrukne samarbejdspartner inden for ejendomsadministration.

EDW Flemming Engelhardt Datea.jpg
Foto: PR

Pensionsselskabet PFA skal frem mod 2020 investere 10 mia. kr. i erhvervsejendomme, og efter en test af markedet inden for kapitalforvaltning og ejendomsadministration er valget faldet på Datea som fortsat samarbejdspartner, oplyser Datea.

Datea har siden 2014 varetaget administrationen af PFA’s erhvervsejendomme. Porteføljen af direkte ejede erhvervsejendomme i Danmark har en værdi på ca. 14 mia. kr., fremgår det.

I valget af samarbejdspartner er der blevet lagt vægt på, at Datea er i stand at leve op til de stigende krav til udvikling og administration af ejendomme, samt værdiskabelse inden for ejendomsområdet.

"Vi er meget tilfredse med, at PFA har valgt Datea som sin foretrukne samarbejdspartner inden for erhvervsejendomme og har givet os mandatet til at skabe værdi i deres ejendomme. Det vil vi gøre med fokus på ejendomsadministration, strategisk bygherrerådgivning og vores løsninger inden for energi og indeklima," siger Flemming B. Engelhardt, adm. direktør i Datea, i meddelelsen.

Hos PFA har man netop evalueret af pensionsselskabets samarbejdspartnere inden for ejendomme.

"Vi skal fortsat være sikre på at ramme rigtigt med vores investeringer i et ejendomsmarked, der er præget af konkurrence og investeringslyst. Vores investeringer skal give de bedst mulige afkast og pege ind i de udviklingstrends, vi ser lige nu. Her har vi vurderet, at Datea er den bedste samarbejdspartner til at understøtte vores styrkede fokus på investeringsejendomme i hele landet i fremtiden," siger Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme, i meddelelsen.

Ejendomsadministrator sælger ud: Vi har kigget i krystalkuglen

Datea er klar til flere opkøb

Poul Erik Bech opfordrer administratorer til at fusionere