EjendomsWatch

Apple fylder boligejendomme i Viborg

Flere ejendomsselskaber melder om en stigning lejere, efter byggeriet af it-koncernens datacenter er gået i gang. De er nu gået sammen for at koordinere udlejningen.

Byggefasen af Apples meget omtalte datacenter i Foulum ved Viborg skal nu til at gå i gang, og det kan ses på henvendelserne hos udbydere af lejeboliger i byen. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Det har fået Boligselskabet Sct. Jørgen, Bach Gruppen og en række andre private udlejere til at indlede et samarbejde, der skal koordinere lejemarkedet en smule, således at det bliver nemmere for både potentielle lejere og udlejere.

Samarbejdet har konkret indtil nu ført til, at der er sikret 50 boliger i Viborg for de første medarbejdere i forbindelse med Apple-byggeriet. Ejendomsselskaber ser dog også en generel tendens til stigende efterspørgsel.

"Viborg vokser jo en del i disse år, så jeg er sikker på, at den generelle interesse for at flytte til Viborg også har en vis betydning for, at flere ønsker sig en lejebolig," siger Benjamin Galacho fra Bach Gruppen til Viborg Stifts Folkeblad.

Apple-byggeri i Viborg går i gang

Viborgs nye bydel står færdig længe før planlagt

Grønt lys til 80 nye boliger i Viborg trods protester

Forsiden lige nu

Kapitalfond indleder dansk offensiv – køber storcenter med 75 butikker

Verdens største kapitalforvalter, Blackrock, er tilbage på det danske ejendomsmarked med en trecifret millioninvestering. Den markerer startskuddet til en opkøbsoffensiv, der vil blive yderligere synlig de kommende måneder, siger nordisk direktør i et interview med EjendomsWatch. Dansk partner med branchefolk ombord har været rådgiver.

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier