EjendomsWatch

Omstridt ejendomsinvestor skal rive ned i Slagelse

Slagelse Kommunes har mistet tålmodigheden med jysk ejer af forfaldne ejendomme i midten af byen og sætter nu skæringsdato for nedrivning. Klarer han ikke selv opgaven, sender kommunen regningen videre.

Slagelse Kommune tvinger nu Åsted Ejendomme til at rive Sericol-bygningerne i Løvegade 67 i Slagelse ned. Det skriver Sjællandske.

De faldefærdige ejendomme har stået tomme i 15 år, og trods påbud har det Frederikshavn-baserede selskab med Troels Vejby i spidsen ikke spærret grunden af. Nu er politikernes tålmodighed sluppet op.

"Det har været livsfarligt at gå rundt derinde, og det er kun blevet værre. Mursten er faldet ind til naboen, og det er et forfærdeligt syn. Nu lægger vi et pres," siger Villum Christensen (LA), formand for erhvervs-, plan- og miljøudvalget i Slagelse Kommune, til Sjællandske.

Adressen har igennem tiden ageret nattely for hjemløse, mens byens brandvæsen i flere tilfælde er rykket ud til brande i ejendommene. Påbuddet betyder, at Troels Vejby — hvis ikke han selv sørger for at rømme grunden inden foråret 2018 — får regningen, når kommunens maskiner er færdige.

Omstridt ejendomsinvestor får kommune til at skærpe tonen

Jysk ejendomsinvestor giver lokalpolitikere grå hår i hovedet

Slagelse har flest tilflyttere uden for storbyerne

Forsiden lige nu

Kapitalfond indleder dansk offensiv – køber storcenter med 75 butikker

Verdens største kapitalforvalter, Blackrock, er tilbage på det danske ejendomsmarked med en trecifret millioninvestering. Den markerer startskuddet til en opkøbsoffensiv, der vil blive yderligere synlig de kommende måneder, siger nordisk direktør i et interview med EjendomsWatch. Dansk partner med branchefolk ombord har været rådgiver.

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier