EjendomsWatch

Arkitektgruppen bygger fynske boliger for trecifret millionbeløb

Den fynske projektudvikler Arkitektgruppen vil bygge 32 lokale boliger med terrasser i et projekt, der ender med en samlet salgspris et sted mellem 100-200 mio. kr.

Odense Centrum kan se frem til 32 nye huse, alle udstyret med terrasser eller altaner og bygget af den lokale projektudvikler Arkitektgruppen. Det skriver Arkitektgruppen i en pressemeddelelse.

Projektet, Terrassehusene, vil have en samlet størrelse på 5000 kvm, hvoraf godt 20 pct. vil være altaner eller terrasser — det mængden og antallet af disse, navnet stammer fra. De 32 boliger vil være fordelt på fire ejendomme med fælles gårdrum, og vil alle have adresse på den centrale Thomas B. Thriges Gade.

I Arkitektgruppen er adm. direktør Robin Feddern glad for at kunne bygge et større projekt i sin hjemby.

"Selvom vi har stået i spidsen for store byggerier i mere end 30 år, synes vi, at dette projekt er noget helt særligt, og vi glæder os over at kunne skabe lækkert nybyggeri midt i byen," lyder det i pressemeddelelsen.

Det bliver den lokale afdeling af Nybolig Projekt, der skal stå for salget af lejlighederne, hvor prisen vil ligge i spændet 3,3-6 mio. kr.

Arkitektgruppen øger indtjeningen og ser mod provinsen

Forsiden lige nu

Kapitalfond indleder dansk offensiv – køber storcenter med 75 butikker

Verdens største kapitalforvalter, Blackrock, er tilbage på det danske ejendomsmarked med en trecifret millioninvestering. Den markerer startskuddet til en opkøbsoffensiv, der vil blive yderligere synlig de kommende måneder, siger nordisk direktør i et interview med EjendomsWatch. Dansk partner med branchefolk ombord har været rådgiver.

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier