EjendomsWatch

Fynboer henter gevinst på hotelinvestering i København

Hotel ved Københavns Lufthavn, som svenske Midstar netop har købt, har været en god investering, siger sælger.

Quality Hotel Airport Dan nær Københavns Lufthavn i Kastrup er netop blevet solgt med en gevinst, efter at det blev handlet til en pris af 260 mio. kr. i 2006, skriver Fyens Stiftstidende.

EjendomsWatch omtalte i sidste uge, at svenske Midstar havde overtaget hotellet, som har haft fynboen Jens Belling som største ejer hidtil.

"Jeg må ikke fortælle noget om prisen ifølge vores kontrakt. Men prisen er fuldt ud tilfredsstillende. Priserne på hoteller er gode i København for tiden, og det har været en ganske tilfredsstillende investering," siger Ole Friis, bestyrelsesformand i selskabet European Properties, der købte hotellet i 2006, til avisen.

Ifølge Fyens Stiftstidende har handlen givet en gevinst i forhold til købsprisen i 2006.

Udover Jens Belling er European Properties også ejet af søskendeparret Helle Friis og Ulrik Mørk, der også ejer byggemarkedet Center-Byg ved Odense, fremgår det.

Svenskere rykker ind i Danmark med opkøb af lufthavnshotel

Forsiden lige nu

Kapitalfond indleder dansk offensiv – køber storcenter med 75 butikker

Verdens største kapitalforvalter, Blackrock, er tilbage på det danske ejendomsmarked med en trecifret millioninvestering. Den markerer startskuddet til en opkøbsoffensiv, der vil blive yderligere synlig de kommende måneder, siger nordisk direktør i et interview med EjendomsWatch. Dansk partner med branchefolk ombord har været rådgiver.

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier