EjendomsWatch

Fast Ejendom har fremgang efter fald i driftsomkostninger

Takket være mindre omfang af renoveringer kan ejendomsselskabet løfte sit kvartalsresultat.

Det lille børsnoterede ejendomsselskab Fast Ejendom har haft fremgang i indtjeningen i første kvartal i forhold til sidste år, hvor lavere omkostninger er en del af forklaringen på de bedre resultater.

Ejendomsselskabet fik et driftsoverskud på 11,2 mio. kr. i de første tre måneder af året. I samme periode sidste år havde selskabet et overskud på 6,9 mio. kr., fremgår det af Fast Ejendoms delårsrapport.

Selskabets driftsomkostninger var i første kvartal på 6,4 mio. kr. Det er et fald i forhold til samme periode sidste år, hvor driftsomkostningerne landede på 10,2 mio. kr.

"Faldet i driftsomkostninger skyldes, at omkostningerne til renovering og indretning af lejemål i første kvartal 2017 udgør 0,1 mio. kr. mod 3,9 mio. kr. i samme periode sidste år. De realiserede omkostninger til renovering og indretning ligger væsentligt under det forventede niveau for resten af året," skriver Fast Ejendom i regnskabet.

Værdien af Fast Ejendoms ejendomme udgør 956,4 mio. kr., hvilket er det samme som ved udgangen af 2016.

Periodens pengestrøm landede med 2 mio. kr. et godt stykke over sidste års resultat i samme periode, hvor den var på 0,1 mio. kr.

Fast Ejendom justerer strategien: ”Der er stadig svag efterspørgsel”

Resultatet skrumper hos Fast Ejendom

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Stort fynsk advokatfirma sprængt

Advokaterne i Fyns næststørste advokatfirma er blevet alvorligt uenige med hinanden. Derfor har en tredjedel af medarbejderne forladt firmaet og er gået over til konkurrent. Firmaet beholder fast ejendom som kerneforretning, siger bestyrelsesformand.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier