EjendomsWatch

Deas bistår PFA i at nå 4 mia. kr. i boligejendomme

Udlejningen af PFA Ejendommes nye lejeboligprojekt i Københavns Sydhavnskvarter markerer både starten på pensionskassens nye boligstrategi og et samarbejde med ejendomsforvaltningsselskabet Deas.

PFA Ejendomme tager nu den første ejendom i brug i forbindelse med en ny boligstrategi, hvor pensionskassen samarbejder med ejendomsforvaltningsselskabet Deas. Det skriver Deas i en pressemeddelse.

Målsætningen for PFA Ejendomme er at opbygge en større portefølje af udlejningsejendomme i boligsegmentet for op til 4 mia. kr. i og uden for København i de kommende år.

"Vi har valgt Deas som manager, fordi vi tror på, at de kan bidrage som innovativ samarbejdspartner. Frederikskaj 2 er den første nyopførte ejendom i vores nye boligstrategi, hvor vi i de kommende år vil investere 4 mia. kr. i fortrinsvis udlejningsboliger over hele landet. Det kommer både de lokale indbyggere og vores pensionskunder til gavn," siger Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme, i meddelelsen.

Deas er blevet valgt af den samlede PFA-koncern til at realisere selskabets danske boligstrategi i samarbejde med PFA Ejendomme.

"Vi skal bistå PFA Ejendomme med opbygningen af den nye boligportefølje, dels med støtte og rådgivning i købsfasen, dels med bygherrerådgivning samt udlejning og efterfølgende administration og drift. Og vi glæder os til at bringe vores kompetencer som full service property house i spil i samarbejdet," siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i Deas, i meddelelsen.

De 64 lejeboliger på Frederikskaj 2 i Københavns Sydhavn bliver på 80-120 kvm med to til fire værelser. Ejendomme ligger ud til vandet og tæt på den kommende metrostation i Sydhavnen.

Bebyggelsens er opført i et samarbejde mellem PFA og MT Højgaard med Deas som bygherrerådgiver. Den består af fire boligblokke, og beboerne vil kunne flytte ind i sensommeren 2017.

Pensionskasser vil investere 60 mia. kr. i ejendomme frem mod 2020

Deas fordobler indtjeningen og har mål om mere

PFA og Industriens Pension sætter 1 mia. kr. i ny boligfond

Forsiden lige nu

Niam-topchef: Vi ser muligheder i provinsen som andre investorer overser

Svenske Niam gjorde sig i år bemærket ved at overtage fynske HD Ejendomme med en portefølje på over fire mia. kr. EjendomsWatch har mødt topchefen, der ser Danmark som favoritland, og som fortæller, hvad det kræver at investere i provinsen. Samtidig mener han, at investorer som Blackstone har mangler og forudser et marked i forandring.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier