EjendomsWatch

Dansk Supermarked: Nærmer os grænsen for Netto-kapacitet

Grænsen for, hvor mange Netto-butikker der er plads til i Danmark, er ved at være nået. Det fortæller Dansk Supermarked Groups adm. direktør Per Bank til Børsen.

Per Bank, adm. direktør i Dansk Supermarked Group.

Efter flere års udbredelse af Netto-butikker er det danske detaillandskab ved at have nået maksimumkapaciteten. Det fortæller Per Bank, adm. direktør i Dansk Supermarked Group, til Børsen.

"Vi har knap 460 Netto-butikker i Danmark, og der er ikke plads til for eksempel 600 Netto-butikker. Der er måske plads til 20 mere," skønner topchefen, der også venter modernisering af gamle butikker.

Planen har været at åbne 26 nye butikker i løbet af 2017, men her er over halvdelen, 14, butikker, som skal afløse supermarkeder på dårligere placeringer — de dårligere placerede butikker kan se frem til lukning, fremgår det.

I forbindelse med at Dansk Supermarked i går aflagde regnskab, interviewede EjendomsWatchs søstermedie, FødevareWatch, adm. direktør Per Bank. Her vurderede direktøren, at København alene havde kapacitet til yderligere 20 Føtex Food butikker. Dansk Supermarked ejer ejendomme for over 20 mia. kr.

Topchef venter 20 nye Føtex Food-butikker i København

Ejendomme trækker Dansk Supermarkeds resultat ned

Forsiden lige nu

Niam-topchef: Vi ser muligheder i provinsen som andre investorer overser

Svenske Niam gjorde sig i år bemærket ved at overtage fynske HD Ejendomme med en portefølje på over fire mia. kr. EjendomsWatch har mødt topchefen, der ser Danmark som favoritland, og som fortæller, hvad det kræver at investere i provinsen. Samtidig mener han, at investorer som Blackstone har mangler og forudser et marked i forandring.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier