En del af
ANNONCE

Britiske ejere vil give Nordicom nyt navn

Det børsnoterede ejendomsselskab Nordicom står over for en navneændring, mens bestyrelsen i samme ombæring ønsker at foretage en kapitalforhøjelse.

ændring.jpg
Foto: Colourbox

Der er sket ting og sager i ejendomsselskabet Nordicom, siden britiske Park Street Asset Management i slutningen af 2016 satte sig på magten i selskabet. Og ændringerne ser ikke ud til at være ovre.

Tidligere er både økonomidirektøren og den adm. direktør stoppet, men denne gang er det ændringer på en noget anden front, der er i støbeskeen. Bestyrelsen ønsker nemlig at skifte Nordicoms navn til Park Street Nordicom A/S på den forestående generalforsamling den 27. april, lyder det i indkaldelsen til generalforsamlingen. Samtidig ønsker man at optage det nuværende navn som et binavn til selskabet, lyder det.

På samme generalforsamling stilles der forslag om at opdele selskabskapitalen i A- og B-aktier, hvorefter man vil foretage en rettet forhøjelse af B-aktiekapitalen ved kontant indskud og gældskonvertering.

Endnu et tegn på, at der er kommet nye ejere i selskabet, er, at bestyrelsen ønsker at skifte koncernsproget fra dansk til engelsk, mens informationerne udsendt fra virksomheden også fremadrettet skal foregå på engelsk.

Bestyrelsesformand bliver midlertidig direktør i Nordicom

Ejendomsselskabet Nordicom siger farvel til topchefen

Ejendomsselskab mister sin kassemester