EjendomsWatch

TK Developments formand stopper efter ti år

Efter ti år som bestyrelsesformand i TK Development forlader Niels Roth posten i slutningen af april. Næstformanden overtager posten.

TK Development skal skifte bestyrelsesformand, da Niels Roth udtræder af bestyrelsen efter ti år.

Det skriver ejendomsselskabet i sin årsrapport for 2016/17.

Niels Roth, der ejer 3,47 pct. af TK, udtræder ved generalforsamlingen 27. april, og i hans sted træder den hidtidige næstformand, Peter Thorsen - som i øvrigt ejer 8,4 pct. af selskabet.

Henrik Heideby, tidligere direktør i PFA, der har siddet i bestyrelsen i to år, er foreslået som ny næstformand.

Samtidig vil bestyrelsen nu begynde at lede efter to nye medlemmer til bestyrelsen, hvoraf mindst en skal være en kvinde. I forvejen sidder der fem mænd - eller fire, efter Niels Roths afgang - i bestyrelsen. Disse kandidater skal senest være klar til valg på generalforsamlingen i 2018.

TK Development kom endelig i plus og varsler ny fremgang

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Stort fynsk advokatfirma sprængt

Advokaterne i Fyns næststørste advokatfirma er blevet alvorligt uenige med hinanden. Derfor har en tredjedel af medarbejderne forladt firmaet og er gået over til konkurrent. Firmaet beholder fast ejendom som kerneforretning, siger bestyrelsesformand.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier