EjendomsWatch

Casa indgår aftale med Capman om 86 ejerlejligheder

Projektudvikleren Casa kaster sig over anden etape af et boligområde på Sundmolen i Nordhavn.

Projektudvikleren Casa med hjemsted i Horsens har indgået aftale med den nordiske kapitalfond Capman om at skyde penge i et projekt med 86 ejerlejligheder på Sundmolen i Nordhavn i København.

Projektet er anden etape af et længere samarbejde mellem de to virksomheder, som i 2014 indgik aftale med byudviklingsselskabet By & Havn om at køb af tre byggefelter, oplyser Casa i en pressemeddelelse.

"Det er altid dejligt at få en aftale i hus, men det er ekstra dejligt, når et samarbejde bærer frugt og kan fortsættes," siger Michael Mortensen, stifter og adm. direktør i Casa, i meddelelsen, hvoraf det også fremgår, at aftalen faldt på plads på den netop afholdte ejendomsmesse Mipim i Cannes.

Første etape af de i alt 22.000 kvm, der i alt skal opføres, står snart klar, og køberne kan se frem til at flytte ind i november, fremgår det.

Casa runder rekordomsætning

Stor interesse for at bo i boligtårne i Horsens

Formueforvalter køber Hellerup-ejendom for trecifret millionbeløb

Capman vil finde uslebne ejendomsdiamanter med ny fond

Forsiden lige nu

Niam-topchef: Vi ser muligheder i provinsen som andre investorer overser

Svenske Niam gjorde sig i år bemærket ved at overtage fynske HD Ejendomme med en portefølje på over fire mia. kr. EjendomsWatch har mødt topchefen, der ser Danmark som favoritland, og som fortæller, hvad det kræver at investere i provinsen. Samtidig mener han, at investorer som Blackstone har mangler og forudser et marked i forandring.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier