EjendomsWatch

Scandic overtager portefølje med hoteller i Norden

Hotelkæden Scandic skal stå for driften af otte hoteller i Danmark, Sverige og Norge. Det er et led i strategien om at styrke tilstedeværelsen i Norden.

Frank Fisker, koncernchef for Scandic Hotels Group.

Scandic Hotels overtager portefølje med otte hoteller fra hoteludvikleren Pandox og ejendomsselskabet Eiendomsspar. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Scandic skal stå for driften af otte hoteller i Danmark, Sverige og Norge, og aftalen indebærer et større samarbejde mellem parterne og en styrket position for Scandic hotellerne i de nordiske markeder.

"Vi har nu styrket vores position som det førende hotelselskab i den nordiske region, og samtidig uddyber vi vores vellykkede og langsigtede partnerskab med Pandox. Jeg ser frem til at drive og udvikle disse hoteller videre og til at gøre Grand Hotel i Oslo til et Scandic-signatur hotel," siger Frank Fiskers, der er koncernchef for Scandic Hotels Group, i meddelelsen.

Aftalen indebærer 1708 værelser i alt, hvoraf 1136 er i Norge, 357 er i Stockholm og 215 i København, fremgår det videre.

Syv er ejet af Pandox-koncernen og et er ejet af Eiendomsspar. Det er Pandox, der skal stå for driften af samtlige af hotellerne. Parterne har indgået en langsigtet variabel indtægts-baseret lejeaftale for hotellerne, oplyser parterne i meddelelsen.

I København drejer det sig om hotellet First Hotel Copenhagen, der ligger i Sydhavnen.

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier