ANNONCE

Victor opkøber egne aktier forud for afnotering

Dermed rykker hovedaktionærens plan om at overtage hele ejendomsselskabet nærmere.

COLOURBOX574526.jpg
Foto: Colourbox

Victor International A/S oplyser i en fondsbørsmeddelelse, at ejendomsselskabet i perioden 15. til 22. marts 2016 har erhvervet 21.918 stk. aktier à 50 kr. til kurs 160. Selskabet ejer herefter 91.364 stk. egne aktier til en værdi af 4.568 mio. kr., svarende til 13 pct. af aktierne.

Hovedaktionæren, HMJ Group, oplyser, at man nu besidder mere end 90 pct. af de udestående aktier i selskabet. HMJ Group har tidligere i år meldt ud, at man har til hensigt at tvangsindløse de resterende aktier med henblik på en afnotering af selskabet efter udløbet af aktietilbagekøbstilbuddet.

Victors hovedaktionær varsler mulig tvangsindløsning

Victor fortsætter mod udgangsdøren på fondsbørsen

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch gratis
Mest læste Investorer

Test din Ejendoms-IQ

ejendom

Har du fulgt ordentligt med i den professionelle ejendomsbranche i den seneste uge? Prøv vores ugentlige quiz og vind et Apple Watch.

Nordea bag ny fond rettet mod ejendomsudviklere i pengenød

Nordea Liv & Pension Anders Schelde II.jpg

Danskledede Kinnerton skal styre ny investeringsfond med Nordea Liv & Pension som storinvestor. "Vi tror ikke, ejendomsmarkedet vil køle af de første par år," lyder vurderingen. Developer-direktør spår det nye tilbud gode muligheder.

Forsiden lige nu

"Både rige og fattige har godt af at bo tæt på hinanden"

EJW Bent Madsen BL Danmarks Almene Boliger.jpg

Han fremhæver dem gerne. De positive tal. De mange gode historier, man ikke hører; om faldende kriminalitet, stigende karaktersnit og øget beskæftigelse i udsatte boligområder. Om alle de penge samfundet sparer. I dette portræt fortæller Bent Madsen, direktør for Danmarks Almene Boliger, om sin store drivkraft — og om hvorfor han i hvert fald ikke vil kaldes socialdemokrat.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EDW Københavns Ejendomme Alectia København Skyline.jpg

Nedenfor bringer EjendomsWatch en oversigt over de bedste historier i den forløbne uge. Læsere med abonnement har bl.a. kunnet læse om flere store ejendomstransaktioner, hvor både en udlandsdansker, en dansk pensionskasse og Danske Bank har spillet en rolle. Flere interessante jobskifter har også præget uden, bl.a. hos Sadolin & Albæk og ATP.

Her er listen over Danske Banks 76 frasolgte ejendomme i Danmark

Danske Bank.jpg

Med en pris i underkanten af 800 mio. kr. solgte Danske Bank i sidste måned 76 primært domicilejendomme over hele landet. Hverken køber eller sælger ville dengang oplyse præcist hvilke ejendomme, der indgik i handlen. Nu bringer EjendomsWatch listen. (Opdateret)