EjendomsWatch

Victor opkøber egne aktier forud for afnotering

Dermed rykker hovedaktionærens plan om at overtage hele ejendomsselskabet nærmere.

Victor International A/S oplyser i en fondsbørsmeddelelse, at ejendomsselskabet i perioden 15. til 22. marts 2016 har erhvervet 21.918 stk. aktier à 50 kr. til kurs 160. Selskabet ejer herefter 91.364 stk. egne aktier til en værdi af 4.568 mio. kr., svarende til 13 pct. af aktierne.

Hovedaktionæren, HMJ Group, oplyser, at man nu besidder mere end 90 pct. af de udestående aktier i selskabet. HMJ Group har tidligere i år meldt ud, at man har til hensigt at tvangsindløse de resterende aktier med henblik på en afnotering af selskabet efter udløbet af aktietilbagekøbstilbuddet.

Victors hovedaktionær varsler mulig tvangsindløsning

Victor fortsætter mod udgangsdøren på fondsbørsen

Forsiden lige nu

Kapitalfond indleder dansk offensiv – køber storcenter med 75 butikker

Verdens største kapitalforvalter, Blackrock, er tilbage på det danske ejendomsmarked med en trecifret millioninvestering. Den markerer startskuddet til en opkøbsoffensiv, der vil blive yderligere synlig de kommende måneder, siger nordisk direktør i et interview med EjendomsWatch. Dansk partner med branchefolk ombord har været rådgiver.

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier