ANNONCE

Victor opkøber egne aktier forud for afnotering

Dermed rykker hovedaktionærens plan om at overtage hele ejendomsselskabet nærmere.

COLOURBOX574526.jpg
Foto: Colourbox

Victor International A/S oplyser i en fondsbørsmeddelelse, at ejendomsselskabet i perioden 15. til 22. marts 2016 har erhvervet 21.918 stk. aktier à 50 kr. til kurs 160. Selskabet ejer herefter 91.364 stk. egne aktier til en værdi af 4.568 mio. kr., svarende til 13 pct. af aktierne.

Hovedaktionæren, HMJ Group, oplyser, at man nu besidder mere end 90 pct. af de udestående aktier i selskabet. HMJ Group har tidligere i år meldt ud, at man har til hensigt at tvangsindløse de resterende aktier med henblik på en afnotering af selskabet efter udløbet af aktietilbagekøbstilbuddet.

Victors hovedaktionær varsler mulig tvangsindløsning

Victor fortsætter mod udgangsdøren på fondsbørsen

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch gratis
Mest læste Investorer

Test din Ejendoms-IQ

EDW Ejendomme Bygninger Strøget København 2.jpg

Har du fulgt ordentligt med i den professionelle ejendomsbranche i den seneste uge? Prøv vores ugentlige quiz og vind en iPad Mini.

Jysk ejendomsselskab erklæret konkurs

dommer.JPG

Aarhusiansk ejendomsselskab har efter en årrække med pengeproblemer og negativ egenkapital drejet nøglen om. Kreditorer er indforstået med det, siger kurator til EjendomWatch.

Forsiden lige nu

"Alt er jo til salg for den rette pris, som man siger"

EJW Colliers Hans Vestergaard.jpg

Erhvervsmægler Hans Vestergaard har solgt den sidste del af sit livsværk til Colliers International. I dette interview med EjendomsWatch fortæller han om de milepæle, der er nået, og at det aldrig har været kedeligt trods rekorder i både over- og underskud. Og så er han er stolt over, at sønnike er gået ind i branchen.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EDW Aarhus Gågade Strøget Butikker.jpg

Aarhus, Odense og Vejle trak flere overskrifter til ejendomsmarkedet i den forløbne uge, hvor også den internationale ejendomsinvestor Hines etablerede sig i København gennem en portefølje på fem strøgejendomme.

Test din Ejendoms-IQ

EDW Ejendomme Bygninger Strøget København 2.jpg

Har du fulgt ordentligt med i den professionelle ejendomsbranche i den seneste uge? Prøv vores ugentlige quiz og vind en iPad Mini.