ANNONCE

Skub i erhvervsejendomme i Vejle

Den 4300 kvm store, tidligere Devi-bygning ud mod Fredericiavej har fået ny ejer efter at have stået tom i otte år.

EDW Vejle Bølgen Luftfoto.jpg

En køretur op ad Fredericiavej i Vinding i det sydøstlige Vejle var for tre-fire år siden en trist oplevelse, da en række erhvervsejendomme stod tomme efter finanskrisens hærgen. Men nu er der kommet lys i mange af ejendommene i Vindings erhvervsområde, og snart vil også en af de mere markante bygninger ud mod Fredericia få nyt liv. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Oprindeligt havde Devi A/ S, der var specialist indenfor elektrisk gulvvarme, hjemme i den 4300 kvm store erhvervsejendom, der ligger på Bødkervej 8. Nu er det lykkedes Colliers International at finde en køber, der overtog ejendommen 1. marts.

"Vi har haft bygningen til salg det seneste halvandet års tid, men bygningen har stået tom og har været til salg de sidste syv-otte år. Derfor er det en ejendom, der i dag er en lille smule forpjusket i den forstand, at den ikke er blevet vedligeholdt de senere år. Men det er lykkedes at finde en køber," siger erhvervsmægler Ole Vestergaard til Vejle Amts Folkeblad.

Danica sælger kontorejendom i Vejle

Sælger er den tidligere Devi-ejer Alfred Bjørn Christensen, men erhvervsmægleren kan ikke oplyse, hvem køber er. Den nye ejer af ejendommen ønsker endnu ikke at afsløre sine planer for bygningen, og derfor kan Ole Vestergaard ikke sætte navn på vedkommende. Ifølge ham er der tale om en lokal ejendomsinvestor, der forventer at få den lejet ud i løbet af kort tid.

Ejendommen er opført i betonelementer og består af en cirka 2000 kvadratmeter stor lavloftet hal, cirka 1300 kvm højloftet hal samt omkring 1000 kvm, der kan benyttes til kontor og udstilling. Den var ved første mægler udbudt til 15,5 mio. kr., mens Colliers satte et prismærke på 10,5 millioner kroner for halvandet år siden. Køberen har dog fået et afslag i prisen.

Bygningen blev opført i 1987 og har nu skiftet ejer for fjerde gang. I 1993 skiftede den første gang ejer til en pris af 18,77 mio. kr. I 1998 blev den solgt for 12 mio. I 2005 var den steget yderligere 2 mio. kr. ved salget, mens den seneste ejendomsvurdering ligger på 12,9 mio. kr.

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch gratis
Mest læste Investorer

Test din Ejendoms-IQ

EDW Ejendomme Bygninger Strøget København 2.jpg

Har du fulgt ordentligt med i den professionelle ejendomsbranche i den seneste uge? Prøv vores ugentlige quiz og vind en iPad Mini.

Jysk ejendomsselskab erklæret konkurs

dommer.JPG

Aarhusiansk ejendomsselskab har efter en årrække med pengeproblemer og negativ egenkapital drejet nøglen om. Kreditorer er indforstået med det, siger kurator til EjendomWatch.

Forsiden lige nu

"Alt er jo til salg for den rette pris, som man siger"

EJW Colliers Hans Vestergaard.jpg

Erhvervsmægler Hans Vestergaard har solgt den sidste del af sit livsværk til Colliers International. I dette interview med EjendomsWatch fortæller han om de milepæle, der er nået, og at det aldrig har været kedeligt trods rekorder i både over- og underskud. Og så er han er stolt over, at sønnike er gået ind i branchen.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EDW Aarhus Gågade Strøget Butikker.jpg

Aarhus, Odense og Vejle trak flere overskrifter til ejendomsmarkedet i den forløbne uge, hvor også den internationale ejendomsinvestor Hines etablerede sig i København gennem en portefølje på fem strøgejendomme.

Test din Ejendoms-IQ

EDW Ejendomme Bygninger Strøget København 2.jpg

Har du fulgt ordentligt med i den professionelle ejendomsbranche i den seneste uge? Prøv vores ugentlige quiz og vind en iPad Mini.