ANNONCE

Knockoutet ejendomsinvestor: Jeg er ikke bitter trods konkurs

Den fallerede rigmand, ejendomsinvestor og eksbokser Hans-Henrik Palm oplevede i 2008 at tabe 200 mio. kr. på en weekend. I dag er han i gang igen via et selskab ejet af datteren Louise Dahl Palm, skriver Børsen

EJW Hans-Henrik Palm.jpg
Foto: Polfoto/Nikolaj Svennevig

Trods en konkurs og en gæld til kreditorerne på omkring 300 mio. kr. nægter den tidligere rigmand og ejendomsinvestor Hans-Henrik Palm at slå sig ud. Det gælder om at se fremad, siger han i et interview med Børsen Pleasure torsdag.

"Havde man holdt hestene og tingene i gang, havde vi kunnet redde tingene over nogle år. Men det kan vi ikke bruge til noget. Det er vigtigt for mig, at det ikke fremstår, som om jeg er bitter, ærgerlig eller noget i den retning, for det er jeg ikke, når jeg mærker efter i mit eget liv," siger han til Børsen.

Schweizerfranc kostede dyrt

På papiret var han ellers god for flere hundrede millioner kroner, men nedturen fik for alvor fart, da han i 2008 oplevede at tabe 200 mio. kr. på en weekend.

"Som min revisor siger: Fra om fredagen og til Lehman Brothers krakkede om mandagen, der mistede jeg 200 mio. kr. Da schweizerfrancen skrider, skrider fundamentet under hele biksen. Hvorfor tog jeg så store lån i den valuta? Når du stort set har ramt alle numre i ti år, så er der bare lige en mere, du skal over. Og det blev så schweizerfrancen for mig. Filmen knækkede, da Lehman knækkede, og så løb jeg langsomt tør for likviditet," siger den 59-årige Hans-Henrik Palm.

I dag er han økonomisk på benene igen gennem selskabet LDP Trading, der er ejet af hans datter, og hvor han har titel af direktør.

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch gratis
Mest læste Investorer

Test din Ejendoms-IQ

EDW Ejendomme Bygninger Strøget København 2.jpg

Har du fulgt ordentligt med i den professionelle ejendomsbranche i den seneste uge? Prøv vores ugentlige quiz og vind en iPad Mini.

Jysk ejendomsselskab erklæret konkurs

dommer.JPG

Aarhusiansk ejendomsselskab har efter en årrække med pengeproblemer og negativ egenkapital drejet nøglen om. Kreditorer er indforstået med det, siger kurator til EjendomWatch.

Forsiden lige nu

"Alt er jo til salg for den rette pris, som man siger"

EJW Colliers Hans Vestergaard.jpg

Erhvervsmægler Hans Vestergaard har solgt den sidste del af sit livsværk til Colliers International. I dette interview med EjendomsWatch fortæller han om de milepæle, der er nået, og at det aldrig har været kedeligt trods rekorder i både over- og underskud. Og så er han er stolt over, at sønnike er gået ind i branchen.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EDW Aarhus Gågade Strøget Butikker.jpg

Aarhus, Odense og Vejle trak flere overskrifter til ejendomsmarkedet i den forløbne uge, hvor også den internationale ejendomsinvestor Hines etablerede sig i København gennem en portefølje på fem strøgejendomme.

Test din Ejendoms-IQ

EDW Ejendomme Bygninger Strøget København 2.jpg

Har du fulgt ordentligt med i den professionelle ejendomsbranche i den seneste uge? Prøv vores ugentlige quiz og vind en iPad Mini.