EjendomsWatch

Field's-restauranter melder om 13 pct. vækst

I flere storcentre bliver der med større eller mindre held afsat plads til restaurantområder og madmarkeder. I Field's på Amager har restauranterne siden 2013 oplevet stor fremgang.

Det er ikke kun ude i gademiljøerne, at danskerne er vilde med at bruge penge på cafeer og restauranter. Sidste år omsatte de danske restauranter for 46 mia. kr., og en del af dem landede i restauranterne i storcenteret Field's på Amager.

Fra 2013 til 2016 steg omsætningen i centerets restauranter ifølge en meddelelse med 53 pct., og 2017 tegner til at blive 13 pct. bedre end sidste år. I så fald bliver det fjerde rekordår i træk, og samlet forventes det, at omsætningen i år vil nå 184 mio. kr.

Efterspørgslen stiger på restauranter og caféer

Blandt restauranterne i Field's finder man pizzakæden Gorm's, som har mærket, hvordan danskerne og københavnerne især er blevet meget glade for at spise ude.

"Vi når tit maksimal kapacitet på de travle aftener, og så må vi henvise gæsterne til de øvrige restauranter i Field's. Vi har mærket, at der har været fokus på mad og oplevelser, også markedsføringsmæssigt. Field's er superåbne og opfordrer os til at lave anderledes arrangementer uden for restauranten," udtaler Helle Andersen, restaurantchef hos Gorm’s i Field's, i meddelelsen.

Field's er ejet af centeroperatøren Steen & Strøm, der indgår i Klepierre, som er børsnoteret i Paris.

Falleret finansmand afstår butikscenter til kreditorerne

Københavnsk storcenter udvides med 7500 kvm

Storcenterkæmpe hyrer ny nordisk direktør

Danske butikscentre skæpper i kassen hos Steen & Strøm

(Denne artikel er leveret af FødevareWatch — et søstermedie til EjendomsWatch.)

Forsiden lige nu

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

Pensionsselskabet er på vej til at indfri sit mål om en boligportefølje på fire mia. kr. Over for EjendomsWatch sætter PFA-direktør nu et nyt mål og løfter samtidig sløret for de provinsbyer, PFA vil foretage de næste boliginvesteringer, hvoraf de første er lige på trapperne.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer nedenfor en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor især Aarhus, men også Odense tiltrak sig opmærksomhed, og hvor splittelsen i den almene boligkæmpe Lejerbo nåede nye højder.

"Afgørende for succes er nem adgang til internationale kunder"

JULESERIE: Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Jeppe Schønfeld, adm. direktør hos erhvervsmægleren Colliers International Danmark.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier