EjendomsWatch

Investorer barsler med torvehal på Frederiksberg

Det vil koste 125-175 mio. kr. at udvikle et nyt madmarked, lyder det fra idémændene bag. De har den politiske opbakning på plads.

Torvehallerne på Nørrebro i København kan nu få konkurrence fra et lignende madmarked på Frederiksberg.

Der er både kapital og politisk vilje til en ny torvehal i området bag Frederiksberg Rådhus, som kan tage kampen op med Torvehallerne inde på Israels Plads i København, som er ejet af Jeudan. Det skriver Børsen.

Investeringsselskabet Scope Investment har allieret sig med Hans Peter Hagens, arkitekt og ejer af Arkitekturværkstedet af 1990, som også stod bag Torvehallerne. Han ejer en sjettedel af det konsortium, der ejer projektet, NFT1. De øvrige ejere er selskabet Scope Investment og kommunikationseksperten Søren Toft.

Niels Christian Boehm fra Scope Investment fortæller til Børsen, at udviklingen af projektet vil koste 125-175 mio. kr. I øjeblikket undersøger konsortiet mulighederne for at finde investorer, men har ikke lagt sig fast på, om investorerne primært skal være aktive medudviklere af området eller mere passive investorer.

Frederiksbergprojektet skal have nogenlunde samme størrelse som konkurrenten på Israels Plads. Der er planlagt 96 stadepladser på et areal, der er 2600 kvm stort.

Formanden for Frederiksberg Kommunes By- og Miljøudvalg, Jan E. Jørgensen (V), melder om bred politisk opbakning til projektet.

Konkurrencen blandt Københavns madmarkeder skærpes

Danica går efter liv og leben på Papirøen

Madmarkeder giver gamle haller nye identiteter

Forsiden lige nu

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

Pensionsselskabet er på vej til at indfri sit mål om en boligportefølje på fire mia. kr. Over for EjendomsWatch sætter PFA-direktør nu et nyt mål og løfter samtidig sløret for de provinsbyer, PFA vil foretage de næste boliginvesteringer, hvoraf de første er lige på trapperne.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer nedenfor en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor især Aarhus, men også Odense tiltrak sig opmærksomhed, og hvor splittelsen i den almene boligkæmpe Lejerbo nåede nye højder.

"Afgørende for succes er nem adgang til internationale kunder"

JULESERIE: Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Jeppe Schønfeld, adm. direktør hos erhvervsmægleren Colliers International Danmark.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier