EjendomsWatch

Bonava sælger boligprojekt til privat investor

I boligprojekt med 48 lejligheder i Glostrup er halvdelen nu solgt.

Boligudvikleren Bonava har solgt 24 udlejningsboliger i boligprojektet Egehusene i Glostrup, oplyser Bonava.

Det svarer til halvdelen af boligerne i de i alt fire punkthuse, og salget sker mindre end seks måneder efter, at grunden på Stadionvej i Glostrup blev købt, fremgår det.

"En reduceret projektgennemløbstid og et styrket investorsalg er to af vores strategiske målsætninger, og med Egehusene opnår vi begge dele," fastslår Torben Modvig, adm. direktør i Bonava, i meddelelsen.

Egehusene er tegnet af Danielsen Architecture, og Bonava forventer at igangsætte byggeriet af alle fire punkthuse i år. De resterende 24 lejligheder sælges til private forbrugere, og hele projektet forventes at være klar til indflytning til vinteren 2018/2019, skriver Bonava.

Bonava på vej med 120 nye boliger i Høje Taastrup

Bonava jagter nye investorer til boligprojekter

Forsiden lige nu

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

Pensionsselskabet er på vej til at indfri sit mål om en boligportefølje på fire mia. kr. Over for EjendomsWatch sætter PFA-direktør nu et nyt mål og løfter samtidig sløret for de provinsbyer, PFA vil foretage de næste boliginvesteringer, hvoraf de første er lige på trapperne.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer nedenfor en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor især Aarhus, men også Odense tiltrak sig opmærksomhed, og hvor splittelsen i den almene boligkæmpe Lejerbo nåede nye højder.

"Afgørende for succes er nem adgang til internationale kunder"

JULESERIE: Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Jeppe Schønfeld, adm. direktør hos erhvervsmægleren Colliers International Danmark.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier