EjendomsWatch

Grovvarekoncern flytter hovedsæde fra København til Fredericia

200 arbejdspladser i det centrale København berøres af flytningen, der gennemføres i 2020.

Grovvarevirksomheden DLG flytter sit hovedsæde fra den historiske Axelborg-bygning midt i København til nybyggeri i Fredericia, hvor flere funktioner samles, oplyser DLG, som tidligere i år solgte sin ejerandel i den nuværende domicilbygning.

"Flytningen vil berøre ca. 200 arbejdspladser i det centrale København og ca. 100 arbejdspladser fra dele af DLG's tre detailforretninger i Sydjylland, Østjylland og på Fyn, DLG's kundecenter og datterselskaberne Vitfoss/Vilofoss," skriver grovvarekoncernen.

Frem til 2020 vil DLG dog forblive på Axelborg, fremgår det.

Beslutningen følger DLG's strategi om at samle koncernen og understøtte virksomhedens vækst i fremtidens landbrug, hvor kunderne bliver færre og større, skriver DLG, som med omorganiseringen vil samle salg, logistik, drift, handel og stabsfunktioner i Fredericia.

DLG's nye hovedkontor vil blive bygget på en erhvervsgrund i nærheden af motorvej E45 og Lillebæltsbroen, hvor andre større virksomheder allerede er placeret. Byggeriet vil starte i 2018 og stå færdigt i begyndelsen af 2020. Allerede i løbet af 2018 vil flere afdelinger flytte ind i midlertidige lokaler i Fredericia, skriver DLG.

Nordea sælger andel af historisk domicil

Ny ejerkreds til historisk domicil i hjertet af København

Forsiden lige nu

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier