EjendomsWatch

Comwell opfører nyt hotel i Københavns Nordhavn

AP Pension investerer sammen med Finlands største pensionsselskab mere end en halv mia. kr. i det nye hotel. En klar strategi, siger AP Pensions direktør.

Et nyt Comwell-hotel er på vej i Nordhavn i København.

Det skriver Børsen.

Det er AP Pension, der er gået sammen med Finlands største pensionsselskab, Keva, om at opføre hotellet, der kommer til at koste mere end 500 mio. kr.

"I AP Pension har vi en klar strategi om at investere i projekter i deres tidlige udviklingsstadie, så vi kan optimere vores afkast bedst muligt," siger direktør i AP Pension Peter Olsson.

Hotellet får 493 værelser og 18 konference- og møderum. Udvikler og totalentreprenør bag projektet er danske KPC, der har købt byggeretten af Udviklingsselskabet By & Havn, der står bag Nordhavnsudviklingen.

Comwells overskud vokser

Gæsterne strømmer til danske hoteller

Væksten for hoteller og restauranter flader ud

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier