EjendomsWatch

Investorer

Ny ATP-chef hentes i Finanstilsynet

Jan Parner, der blandt andet har udtalt sig kritisk over for pensionskassernes investeringer i ejendomme, har efter næsten ti år valgt at forlade sit job som vicedirektør i Finanstilsynet. Over for FinansWatch uddyber han baggrunden for sit skifte til en chefstilling i ATP.

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Rådgivere: Stigende rente vil udløse kollaps i By & Havn

Byplanlægger og politisk rådgiver advarer i debatindlæg om, at det kommunalt ejede byudviklingsselskab værdisætter sine ejendomme for højt og at selskabet vil få svært ved at klare en rentestigning. Direktør afviser. (Opdateret)

Udenlandsk investor køber 174 rækkehuse i Greve

Sammen med dansk asset manager har investoren fået første del af handlen med de nybyggede og udlejede boliger på plads. Projektet bliver mindre, end udvikleren bag tidligere har meldt ud til EjendomsWatch.

Catella melder om fremgang i Danmark

Corporate finance-rådgiveren kunne i seneste kvartal lukke flere store sager i Danmark, oplyser virksomheden, der fortsætter med at få stadigt mere kapital under forvaltning.

Kapitalforvalter: Private investeringer i infrastruktur er i fremgang

Danske investorer står godt rustet til at kunne tage del i fremtidens stigende muligheder for at investere i infrastruktur, lyder det fra britisk kapitalforvalter med ekspertise i området. Over for EjendomsWatch ridser direktør det nuværende scenarie op for et marked i forandring.

Friere rammer på vej til DSB Ejendomme

Som led i regeringens erhvervs- og iværksætterpakke hentes finansiering i DSB, hvor mulighederne for at tjene penge på salg af ejendomme samtidig planlægges lempet. DSB har ingen kommentarer.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier