En del af
ANNONCE
EDW A Enggaard PKA Godsbanen Aalborg hotel boliger.jpg

A. Enggaard bygger hotel og boliger i Aalborg sammen med PKA

Projektet afslutter udviklingen af de tidligere godsbanearealer, som Asger Enggaard over for EjendomsWatch kalder en fuldendt bydel. Hos PKA forklarer ejendomschef Nikolaj Stampe, at man har sikret sig en plan B, hvis hoteldriften i ejendommen skulle ophøre.

EJW Steen og Stroem shoppingcenter Bergen.jpg

Dades gør klar til milliardsalg

Ejendomsselskabet har kontaktet udvalgte investorer for at tilbyde partnerskab i en portefølje af 12 storcentre, skriver Insidebusiness. Bestyrelsesformand bekræfter planerne og melder om geninvestering, hvis salget kommer på plads.

EJW Peter Frische Industriens Pension.jpg

Industriens Pension skal vokse 150 pct på danske ejendomme

Selvom der har været langt mellem pensionskassens større ejendomsinvesteringer herhjemme, er appetitten fuldstændig intakt. Afkastet skal blot stå mål med risikoen, siger ejendomsinvesteringschef Peter Frische i et interview med EjendomsWatch.

EJW Andre Scharff Danica Ejendomme CEO.jpg

André Scharf er ny adm. direktør i Danica Ejendomme

Hidtidig driftsdirektør André Scharf tager over efter Peter Mering, som på grund af helbredsproblemer stopper som adm. direktør. Han fortsætter dog på nedsat tid i selskabet, oplyser investeringsdirektøren i Danica Pension til EjendomsWatch og melder om stor tiltro til en ny arbejdsfordeling i ledelsen. (Opdateret)

EDW PKA Nikolaj Stampe.jpg

PKA fraviger sin strategi og investerer 130 mio. kr. i Aabenraa-boliger

En god udlejningsaftale har lokket pensionskassen til den sønderjyske by, hvor udvidelsen af det lokale sygehus øger efterspørgslen efter boliger. Ejendomschef Nikolaj Stampe uddyber over for EjendomsWatch de strategiske overvejelser ved handlen med tre lokale investorer, som også forventer en økonomisk gevinst.

EJW Soren Brochner-Mortensen.jpg

Hotelfamilie gennem 35 år vil tage chancer i jagten på vækst

Det familieejede Brøchner Hotels har store planer for kædens videre udvikling. EjendomsWatch har mødt ejer Søren Brøchner-Mortensen til en snak om fremtiden — og om historien, der byder på forliste planer under finanskrisen, uenigheder, der skilte kæden i to, og investorer, der flittigt banker på hoteldøren for at købe.

væk.jpg

Styrelse fjerner ledelsen i børsnoteret ejendomsselskab

Manglende indlevering af årsrapport i tide får Erhvervsstyrelsen til at sende ejendomsselskab til tvangsopløsning og fjerne direktion og bestyrelse. Ekstraordinær generalforsamling skal forsøge at afværge tvangsopløsningen.

EJW CPH lufthavn.jpg

ATP-direktør: "Vi har masser af plads til mere infrastruktur"

ATP's portefølje af infrastruktur forøges med 56 pct., når det forventede køb af 27 pct. af Københavns Lufthavne glider igennem. Men pensionsfonden har en meget bred grænse for sin eksponering i infrastruktur, siger ATP-direktør til EjendomsWatch. Medejer glæder sig over ny ejerkonstellation. (Opdateret)

EDW Københavns Lufthavn.jpg

ATP er på udkig efter flere infrastrukturinvesteringer i Danmark

ATP er efter en investering på knap 10 mia. kr. i Københavns Lufthavne på udkig efter yderligere infrastrukturprojekter, siger topchef Christian Hyldahl til FinansWatch. Finansminister ser nye muligheder med ATP ombord, mens Københavns overborgmester glæder sig over et farvel til kapitalfond-ejerskabet.