ANNONCE
EDW Apple Viborg Byggegrund Mark.jpg

Apple fylder boligejendomme i Viborg

Flere ejendomsselskaber melder om en stigning lejere, efter byggeriet af it-koncernens datacenter er gået i gang. De er nu gået sammen for at koordinere udlejningen.

EDW Nordhavn udvidelse Cruise Terminal By & Havn.jpg

Prestigeprojekt har to store udfordringer: Politik og penge

H.C. Andersen-projektet i Nordhavn kommer ikke på dagsordenen i Teknik- og Miljøudvalget i København den 29. maj 2017, og alt tyder nu på, at udvalget først skal behandle sagen efter sommerferien. Ærgerligt at forhale sagen, lyder det fra radikal politiker. Flere politikere er enige om bred politisk opbakning — undtagen borgmester. Forude venter kommunalvalg, to forvaltninger er nu inde over sagen, og det første spadestik kan have lange udsigter.

EDW Sandra Weinert.jpg

Hotel-ægtepar udvider med tropehotel i København

Guldsmeden Hotels' seneste skud på stammen af mindre hoteller er bygget op omkring en opvarmet atriumgård med pool i bunden og tropiske planter fordelt på seks etager. Flere hoteller og udvidelser er på vej.

EDW Per Hallgren Jeudan 4.jpg

Jeudan leverer stabil drift og løfter bundlinjen

Regnskabet for første kvartal ligner til forveksling samme periode sidste år. Resultatet forbedres som følge af værdireguleringer, mens selskabet har solgt fra som led i sin mission om at samle sig — og købe op — i København.

EDW Kridthøj Torv Højberg Aarhus.jpg

NREP sælger erhvervsejendomme i Aarhus

Butiksejere køber i fælleskab shoppingcenter af den nordiske udbyder af ejendomsfonde, der har haft centret på bogen i to år. En øget kundetilstrømning og overskud banede vej for investeringen, siger direktør.

EDW Høffdingsvej 32-36 Valby De Forenede Ejendomsselskaber.jpg

Udlandsdansker køber nødlidende kontorejendom

Sky milliardærs ejendoms- og udviklingsselskab køber op i området omkring et af sine kraftcentre i København. Investeringen er langsigtet og skal optimeres løbende, lyder det fra bestyrelsesformand til EjendomsWatch.

EDW Bybillede København.jpg

Due diligence skal sikre en god investering

Flere og flere udenlandske investorer køber og sælger ejendomme i Danmark, hvorfor antallet af ejendomshandler stiger. Og med så store summer penge på spil kan det være en god idé at få lavet en såkaldt due diligence.

Madmarkedet WestMarket København Vesterbro.jpg

Butikker i nyt fødevaremarked lukker ned

Blot fire måneder efter åbningen må flere butikker i københavnsk butikscenter holde lukket søndage og mandage på grund af manglende omsætning. Stadeholderne mener, at de er blevet købt ind på falsk grundlag, mens ledelsen forklarer, at løsningen er undervejs.

EDW Ungdomsbo Esbjerg Museumspladsen.jpg

Esbjerg gør klar til højhusbyggerier

Når politikere i Esbjerg Byråd drømmer om Esbjergs fremtid, håber de på muligheder for at opføre byggerier i op til 15 etager og 50 meters højde flere steder i den vestjyske bys centrum. Planerne møder allerede kritik.

EJW Michael Nielsen ATP.jpg

ATP skyder første del af ny boligstrategi i gang

Et projekt i Nordsjælland er pilotprojekt i en strategi, hvor ATP Ejendomme vil bygge boliger til Danmarks aldrende befolkning. Topchef siger til EjendomsWatch, at forretningskonceptet gerne skal kopieres over hele landet.

EJW Loevegade 67 Slagelse.jpg

Omstridt ejendomsinvestor skal rive ned i Slagelse

Slagelse Kommunes har mistet tålmodigheden med jysk ejer af forfaldne ejendomme i midten af byen og sætter nu skæringsdato for nedrivning. Klarer han ikke selv opgaven, sender kommunen regningen videre.