En del af
ANNONCE
EDW Hoffmann Kolding.jpg

Stort boligprojekt tæt på lystbådehavn er sat til salg

Byggegrund i Kolding med mulighed for at bygge 140 lejligheder i op til 15 etager er kommet på markedet, der frøs efter finanskrisen. Nu håber ejerne, at de i andet halvår af 2017 kan finde en køber, som kan løfte det store projekt.

EJW Hviids vinstue.jpg

Landets ældste værtshus kæmper mod ejendomsinvestor

Et københavnsk værtshus fra 1723 er i kamp med ejerforening og ejeren af den fælles ejendom. Det har blandt andet ført til, at ølforsyningen blev kappet over af ejerforeningens formand, og 1000 liter øl blev spildt.

EDW NREP Frydenlund Centret Aarhus.jpg

Lejere i butikscenter kritiserer NREP for dårlig vedligeholdelse

Den nye ejer af et aarhusiansk butikscenter får hårde ord med på vejen af lejerne, som mener, at de presses ud gennem mangelfuld administration af ejendommen. Det strider imod de planer, som investeringsdirektør meldte til EjendomsWatch i forbindelse med købet.

EDW Hyrdevej Hokton Fredericia med rød markering.jpg

Ejendomsinvestor vil betale lejere for at flytte

Ejer af Fredericia-boliger købt til spotpris er ivrig efter at optimere sin investering. Derfor tilbyder han omkostningsfri fraflytning og et kontant beløb til de nuværende lejere, der dog hellere vil blive boende.

EJW Postgrunden Kbh visualisering.jpg

Danica Pension øger sit afkast på skrumpende ejendomsportefølje

Første halvdel af 2017 bød på stigende fortjeneste for pensionsselskabet. Frasalg i milliardklassen har gjort solide indhug i porteføljens størrelse, mens der arbejdes på prestigeprojekt, hvilket ifølge investeringsdirektør varsler en ny strategi for ejendomsinvesteringer.

EDW Airbnb logo.jpg

Kontrol med Airbnb-værter er på vej

Det svenske Skatteverket har fundet mange fejl blandt svenske Airbnb-udlejere. Skat beder nu 100 danske værter redegøre for deres lejeindtægter, og en række partier vil have skatteministeren til at stille større krav til udlejningsportalen.

EJW Ivar Tollefsen Heimstaden.jpg

Heimstaden-ejer har planer om flere opkøb

Den norske milliardær Ivar Tollefsen har købt københavnske boligejendomme for over 7 mia. kr. Han forventer at fortsætte ekspansionen med succes, fordi han er villig til at betale mere end konkurrenterne, siger han i et interview.

EJW Købmagergade 42.JPG

Amerikansk investor køber københavnske strøgejendomme

De fire ejendomme er blevet solgt til ny aktør på det danske marked, der også stod bag en større strøghandel tidligere i år. Den hidtidige ejer har optimeret porteføljen over en årrække, hvilket sender prisen tæt på den halve milliard.

EJW Torben Modvig NCC Bonava.jpg

Bonava jagter nye investorer til boligprojekter

NCC har sluppet grebet om sin boligforretning, og det har sendt indtjeningen op. Bonava, som tidligere hed NCC Bolig, har mere konkurrencekraft på egen hånd uden NCC-koncernen i ryggen, siger topchef.

EDW Havneholmen Skanska.jpg

Ejendomsudviklere høster gevinsten på byggeopsvinget

De store ejendomsudviklere tjener kassen på byggeboomet, der især er drevet af boligbyggeriet, mens entreprenørerne stadig tjener relativt få penge. Det handler om risikofordeling og god timing, lyder det fra Deloitte.

EDW Erik Olesens Ejendomsselskab Kildevælsgade 69 Østerbro København.jpg

Fondsejet ejendomsselskab trimmer forretningen

Erik Olesens Ejendomsselskab satser på boligudlejningsejendomme i og omkring København, hvor der investeres i at optimere aktiverne. Koncernen har modsat solgt sine administrationsaktiviteter fra, mens portefølje af enkeltstående ejerlejligheder skal samme vej, lyder det fra adm. direktør til EjendomsWatch efter opkøb.

EDW Frank Jensen Tale Spadestik Ørestad.jpg

Københavnske politikere vil lægge loft på Airbnb

Både overborgmesteren og flere partier i det københavnske bystyre er klar til at lægge loft over den periode, byens borgere kan leje boligen ud til turister. Mere kontrol er nødvendig, hvis sådanne regler skal håndhæves, lyder det fra Ejendomsforeningen Danmark.

EDW Amagerbrogade 118 120 Englandsvej 2A Blackstone Recap.jpg

Blackstone udvider nordisk offensiv til Danmark

Den globale kapitalforvalter, der har ejendomsinvesteringer for over 600 mia. kr., håndplukker ejendomme via dansk forvalter efter angiveligt at have misset milliardhandel. EjendomsWatch giver her et overblik over Blackstones aktiviteter i Danmark, som blandt andet tæller opkøb hos pensionskasse, og resten af Norden.