ANNONCE
EJW Michael Nielsen ATP.jpg

ATP Ejendomme har stor gavn af sin størrelse

Den danske pensionskæmpe ATP har fordel af sin relativt store pengetank, når det gælder ejendomsinvesteringer i ind- og udland. Direktør påpeger, at volumen ikke er eneste succeskriterie.

EJW Comwell.jpg

Comwells overskud vokser

Den danske hotelkæde erklærer sig veltilfreds med et 2016, der resulterede i 50 mio. kr. mere i omsætning og næsten en fordobling af bundlinjen.

EDW PKA NRE Enghave Brygge Mangor Nagel.jpg

PKA finansierer boligprojekt i Københavns Sydhavn

Nyt byggekonsortium opfører ejerlejligheder i den københavnske bydel, Enghave Brygge. PKA står bag finansieringen af projektet og fortsætter dermed med at udvikle det nyeste ben i sin ejendomsstrategi.

EJW HD Ejendomme Domicil.jpg

Heine Delbing om HD-salg: "Det er gået, som det er gået"

Grundlæggeren af HD Ejendomme er kommet videre med nye forretninger, men glæder sig over afklaringen for ejendomsselskabet. Salget vidner om en god og sund forretning i forhold til andre ejendomsselskaber fra før finanskrisen, mener han.

EJW Hotel Chagall Aalborg.jpg

Hotel-familie har vækstambitioner

Provinskæden er oppe på syv hoteller og jagter flere efter rekordregnskab. Opskriften på succes er simpel ifølge ejeren, der dog tøver med at erobre København.

EJW Jeppe Schoenfeld Colliers International.jpg

Colliers venter flere sale and lease back-handler i år

Sale and lease back-transaktioner forventes at få en andel af transaktionsværdien på op til 15 pct. i 2017, viser ny rapport. Det er en stigning på fem procentpoint fra sidste år, og årsagen skal bl.a. findes i det gunstige marked.

EJW HD Ejendomme 3

"Vi har sat en ære i arbejdet, og gnisten er der stadig"

Medarbejderne i fynske HD Ejendomme fik fredag at vide, at virksomheden med ejendomme for 4 mia. kr. slipper fri af bankernes jerngreb gennem syv år. EjendomsWatch var til stede og glæden var tydelig. Nu håber de ansatte, at frasalg og reduktion af forretningen afløses af tilkøb og nyansættelser.

EJW Lars Jensen Finansiel Stabilitet.jpg

Syv års dødvande forbi: Banker slipper af med ejendomme for 4 mia. kr.

Siden 2009 har et af landets dengang største ejendomsselskaber, HD Ejendomme på Fyn, været holdt i et jerngreb af op mod 20 banker. En ny investor vil nu udvikle virksomheden samtidig med, at ingen taber penge. Tålmodigheden har direkte afværget flere bankkrak, siger manden med ansvaret for at nå en løsning til EjendomsWatch.

EJW Rødovre Centrum visualisering.jpg

Familieejet storcenter lander rekordresultat

Danmarks ældste indkøbscenter med mursten for snart tre mia. kr. skruede op for indtjeningen i 2016 og venter øget fremgang i 2017 og det næste par år — selv om konkurrent snart åbner i nærheden.

EDW Scott Rechler RXR Realty.jpg

En New York-matadors bekendelser

Scott Rechler har efter finanskrisen været en af de mest aktive ejendomsinvestorerer i USA's største ejendomsmarked. EjendomsWatch mødte ham i New York til en snak om hans forretningsmodel, som danske Industriens Pension har tjent godt på at investere milliarder i — og om at følge efter den danske arkitekt Bjarke Ingels.

Niels Jacobsen4.jpg

Ny Jeudan-formand: Ingen paladsrevolution i vente

Efter at have skiftet direktørstolen ud med bestyrelsespost i koncernen hos Jeudans største aktionær sætter Niels Jacobsen sig nu for bordenden hos det børsnoterede ejendomsselskab, hvor han før var næstformand. Over for EjendomsWatch kalder han det en naturlig opgave. Nyvalgt bestyrelsesmedlem bliver næstformand.

EDW ATP Hotel Amsterdam Axa.jpg

ATP investerer i Hollands største hotelprojekt

Pensionsselskabet køber halvpart i kommende hotel i Amsterdam, der bliver det største i Benelux-landene. Franskbaseret forsikringsselskab er partner på investeringen, der er i milliardklassen.